Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

02/08/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

Tortosa presenta el cartell de la Cinta 2017 i avança els principals concerts de Festess

Amb la presentació del cartell ha començat avui el compte enrera per a la Festa Major de Tortosa, que es celebrarà del 31 d'agost al 4 de setembre. A través d'un cromatisme vistós i una estètica cartellista dels anys 50, l'artista Ignasi Barrera, ha dissenyat una imatge que té com a protagonistes els principals elements de la façana fluvial de Tortosa, el castell de la suda, la catedral, o el palau episcopal, a més dels gegants i la cucafera creuant el remodelat Pont de l'Estat. Pel que fa al programa de les Festes de la Cinta, el regidor responsable, Domingo Tomàs, ha avançat que els concerts de Mishima, Aspencat, Pepet i Marieta i Joan Rovira seran els principals atractius de les nits de les Festes de la Cinta de Tortosa. El punt i final el posarà la Nit d'Arrel amb els Quicos, la Banda de música de Tortosa i la cantant Carmen París. Segons el regidor de Festes, Domingo Tomàs, es tracta d'un model de festa major que ja està plenament consolida i ha afegit que seran cinc dies de festes plens d'activitats per a públics de totes les edats i molt participades. 

Com cada any el preludi de les Festes de la Cinta de Tortosa, serà una setmana abans, el 26 d'agost, amb el pregó i la proclamació de les reines i les pubilles.  

Les imatges
Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773