Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
18:05h a 19:00h

Sentim la música

i després...
   Notícies en Xarxa - Edició vespre


La Ràdio

18/11/2015 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

Tortosa es suma de nou al Gran Recapte d'Aliments

Amb el lema "Tu el fas gran", desenes de voluntaris es repartiran pels supermercats i hipermercats del municipi per recollir els productes que els clients donaran per ser distribuïts entre les famílies més necessitades. L'any passat es van recollir 38.000 quilos d'aliments. Amb tot, el primer repte és aconseguir els 500 voluntaris que fan falta per gestionar la recollida de productes. En l'organització del Gran Recapte a Tortosa hi participen l'Ajuntament, Creu Roja Tortosa, el Banc d'Aliments a les Terres de 'Ebre, Càritas Tortosa i el banc d'aliments de l'Arxiconfraria de la Cinta. El president del Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre, Josep Manresa, explica que es pot ser solidari donant aliments o sent voluntari del gran Recapte.

 

Els aliments més demandats per les ong són pots de llegum cuit, llaunes de peix, oli, tomàquet fregit, llet, cacau en pols, sucre, galetes, productes higiènics i pasta. El president de Creu Roja, Josep Anguera, detalla que interessa més la quantitat que no pas la marca del producte. 

 

El representant del Banc d'aliments de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, Lorenzo Pérez, ha explicat, que en contra del que es pot pensar, es necessiten més aliments que mai perquè hi ha moltes famílies que encara ho passen malament.

 La regidora de Serveis a les Persones de l'Ajuntament ha recordat que aquesta és l'acció solidària més important de l'any a la ciutat i ha fet una crida a la participació, tant de voluntaris com en la donació d'aliments.

 

Els voluntaris que vulguin dedicar una part del seu temps a participar en la recollida poden adreçar-se a Càritas de dilluns a divendres de 10 a 13h i dimarts i dimecres de 17 a 19h. Els telèfons de contacte són 977441364 i 977510223 i els correus electrònics tortosa@caritastortosa.org i tortosa@creuroja.org. Més informació al web bancalimentstarragona.org.

 

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773