Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
18:05h a 19:00h

Sentim la música

i després...
   Notícies en Xarxa - Edició vespre


La Ràdio

12/01/2016 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

El Pla d'Acció Municipal de Tortosa per als propers 4 anys inclou 424 accions

Segons l'Alcalde Ferran Bel, es tracta d'un instrument de gestió i de transparència. 

El PAM detalla per regidories les accions que s'han de realitzar i en quin exercici pressupostari es preveu dur-les a terme. Tot i que l'alcalde no ha volgut precisar el presssupost global que suposa implementar les actuacions previstes al Pla, Bel ha destacat que l'esforç inversor arribarà a partir del 2017.

El portaveu del grup municipal d'ERC, Josep Monclús, s'ha mostrat molt satisfet per aquest PAM, perquè s'han inclòs les reclamacions que esquerra portava al programa electoral i també les de CiU.

Monclús ha recalcat que es tracta d'un document viu i ha emplaçat a la ciutadania i a l'oposició a fer-ne un seguiment exhaustiu. De fet, el PAM es podrà consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Tortosa.

El PAM de Tortosa inclou des d'actuacions de manteniment de la ciutat, fins a grans obres com la remodelació del pont de l'estat, la construcció de les noves piscines o la urbanització de la plaça de davant de la catedral.

 

 

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773