Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

26/07/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

El PSC denuncia que la rampa del pont de l'Estat de Tortosa no és accessible a persones amb discapacitat

La nova rampa de vianants que s'ha construït al pont de l'Estat de Tortosa supera una alçada de sis metres en un sol tram de 60 metres de llarg, per tant té un desnivell del 10%., cosa que la fa innaccessible a les persones amb cadira de rodes. Segons el grup municipal socialista a l'ajuntament de Tortosa, aquesta rampa no compleix la normativa vigent, que preveu que s'ha de construir un replà cada vint metres i la pendent no ha de superar el 8%. El portaveu del PSC, Enric Roig, considera que aquesta deficiència és una nova mostra de la improvisació del govern municipal.

Els socialistes reclamen que la passarel.la que encara s'està construïnt a l'altra banda del pont, sigui accessible seguint els paràmetres que marca la normativa.

El PSC també ha denunciat que diverses persones han caigut a la passrel.la de vianants com a conseqüència del desnivell entre les juntes de dilatació.

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773