Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

27/09/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

El programa 'Sempre Acompanyats' arribarà a més barris de Tortosa

Entre les novetats del quart any d'aplicació d'aquest programa, més enllà de la seva consolidació i ampliació a altres barris de la ciutat, la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña ha explicat que la Policia Local entra a formar part nuclear del projecte, fent la funció de "policia social", controlant i advertint els serveis socials municipals de persones en situació de risc social que viuen soles. Actualment, en el marc d'aquest mateix projecte, es treballa conjuntament amb Aigües de Tortosa per conèixer al moment els consums d'aigua de les llars de gent gran que viu sola i poder advertir els serveis d'emergència en cas de situacions anòmales. També, via plans d'ocupació, es fan acompanyaments d'aquesta gent gran a comprar o a fer qualsevol altre tràmit rutinari. El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha recordat el caràcter pioner d'aquest projecte a Tortosa i ha vinculat el seu èxit a la transversalitat assolida amb les entitats i institucions de la ciutat. De la seva banda, la representant de l'Obra Social "la Caixa" ha recordat la implicació de l'entitat amb el col·lectiu de gent gran i ha refermat la seva voluntat de continuar col·laborant i fent xarxa per a la consolidació d'aquest programa.

 

El "Mes Sempre Acompanyats" inclou un cicle de xerrades en l'àmbit dels serveis socials, seguretat, salut i justícia, tallers de risoteràpia, sessions formatives amb el Col·legi de Farmacèutics, etc. El programa "Sempre Acompanyats" compta amb ampli equip de voluntaris que actuen de manera coordinada.

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773