Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

21/11/2016 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

La Volta Ciclista a Catalunya torna a Tortosa després de 26 anys

Tindrà mb un final d'etapa que es preveu espectacular, amb pujada al Port.

El Port ja va ser final d’etapa els anys 1985 i 1991 amb victòries dels ciclistes colombians Alirio Chizabas i Lucho Herrera. El dissabte 25 de març, la sisena etapa de la Volta a Catalunya sortirà des del centre de Tortosa. La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tortosa, han apostat decididament per recuperar aquest emblemàtic escenari com a part del traçat de la Volta Ciclista a Catalunya i han contribuït a fer-ho possible. La Diputació, a través d’un conveni amb l’organització, hi fa una aportació de 35.000 euros per a la celebració de l’edició de 2017 i també s’ha fet càrrec del condicionament de la carretera d'accés al Port. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha posat de relleu que l'arribada de la Volta és un revulsiu important per al territori, no només a nivell turístic sinó també econòmic. L'Alcalde de Tortosa ha manifestat la seva satisfacció perquè la Volta arribi a la ciutat i ha fet una crida als aficionats al ciclisme que no es perdin aquest esdeveniment esportiu de gran nivell. Bel també ha remarcat l’efecte multiplicador que tenen els recursos públics que s’hi destinen.La representant de la Secretaria General de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha dit que avui és un dia important per a Tortosa i les Terres de l’Ebre, i ha fet notar que el ciclisme és un dels esports que compta amb més afició en aquest territori. 

La Diputació s’ha fet càrrec del condicionament de la pintura de la via dels treballs de millora dels darrers tres quilòmetres, amb una intervenció conjunta de la Diputació, que fa una aportació de 50.000 euros,  i de la Generalitat amb 28.000 euros. La materialització d’aquests treballs han estat determinants per a garantir la disputa de la prova. Des de l’any 2013, la Diputació col·labora amb la Volta Ciclista a Catalunya a través de convenis per a l’organització de diferents proves als seu pas per les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’Ajuntament de Tortosa, de la seva banda, hi ha fet una aportació de 10.000 euros per aquesta edició. L’organització calcula que en la seva 97a edició, entre 23 i 24 equips prendran part a la Volta Ciclista a Catalunya, amb vuit corredors cadascun.  

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773