Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
18:05h a 19:00h

Sentim la música

i després...
   Notícies en Xarxa - Edició vespre


La Ràdio

23/12/2015 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

Audiència pública de l'alcalde Ferran Bel

 Ferran Bel va reconèixer que la data no era la més idònea per fer l'audiència pública, però va explicar que havia de fer-la un cop hagués acabat la campanya electoral. L'alcalde va començar explicant amb tot detall quins seran els impostos i taxes que pagarem els tortosins i tortosines l'any que ve. I posteriorment va desglossar quin serà el pressupost d'ingressos i despeses aprovat per l'exercici del 2016. Segons Bel, un 70% dels ingressos de Tortosa provenen dels impostos que paguen els ciutadans directament a l'Ajuntament i el 30% restant prové de les administracions superiors. Un cop acabada l'exposició de l'Alcalde, es va obrir un torn de preguntes al públic. El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, li va reclamar més participació de les entitats veïnals en l'elaboració dels pressupostos, així com un pla de xoc per millorar el manteniment de la via pública. Bel li va respondre que les associacions de veïns ja fan aportacions i que una altra cosa són els pressupostos participatius en què tota la ciutadania s'expressa a través d'una consulta. Un altre ciutadà li va preguntar si l'Ajuntament de Tortosa fomenta la vivenda social. L'alcalde va explicar totes les accions que es duen a terme des de Serveis Socials per ajudar les famílies que tenen dificultats per pagar el lloguer, l'aigua o la llum. Bel però va deixar clar que l'Ajuntament de Tortosa no està en disponibilitat de fer promocions d'habitatges socials com es fa a les grans ciutats.

A resposta d'altres preguntes, l'alcalde també va explicar que al mes de maig o juny convocarà la consulta per decidir el futur del monument a la Batalla de l'Ebre i que properament s'inclourà el projecte de les piscines al pressupost municipal.

Aquesta ha estat la primera audiència pública que ha fet l'alcalde de Tortosa.

 

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773