Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

25/09/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

L'alcalde de Tortosa s'acull al dret a no declarar davant la Fiscalia i reitera que no ha comès cap delicte

L'alcalde ha sortit aquest matí des de Tortosa, on ha estat acomiadat per diverses persones des de la plaça de l'Ajuntament. En el viatge a Madrid l'han acompanyat la diputada al Parlament i 2a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, regidors i regidores de l'Ajuntament de Tortosa i dels pobles del municipi, els alcaldes de Bítem i Vinallop, i directors de serveis territorials de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. A Madrid, a la Delegació del Govern de la Generalitat, l'esperava una nodrida representació de diputats i senadors del PDECAT, amb la coordinadora general de la formació, Marta Pascal, i el portaveu, Carles Campuzano, al capdavant, i diversos parlamentaris d'ERC, En Comú Podem, En Marea, Compromís, PNB i EH-Bildu. Han acompanyat l'alcalde fins al carrer Fortuny, on hi ha la Fiscalia General de l'Estat, situada a molt pocs metres de la seu del Ministeri de l'Interior.

En sortir, l'alcalde ha explicat la seva negativa a declarar i que ha lliurat al fiscal una còpia del decret d'alcaldia de suport al referèndum. Bel ha recriminat al Fiscal General de l'Estat les "citacions preventives" contra els alcaldes. Unes citacions que considera "fora de lloc" perquè "no hem comès cap delicte". L'alcalde ha recordat, una vegada més, que el Fiscal General de l'Estat que ha ordenat la imputació d'alcaldes està reprovat pel Congrés dels Diputats.

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773