Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

20/09/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

Més de 500 participen a la concentració a Tortosa per rebutjar l'operació policial a Catalunya i a favor del Referèndum de l'1 d'Octubre

Per acabar la concentració, els assistens han cantat 'Els Segadors' i han fet una llarga ovació i crits de 'votarem' i 'independència'. La concentració ha finalitzat amb una crida a fer una encartellada massiva en façanes i fanals de la ciutat, a la qual han respost desenes de persones.

La concentració a Tortosa ha durat poc més d'un quart d'hora però després desenes de persones han respost a la crida d'encartellar la ciutat i s'han desplaçat per l'avinguda Generalitat, principal artèria viària de la ciutat, per penjar pancartes, cartells i enganxines en façanes i fanals.
La concentració ha estat convocada per l'Ajuntament de Tortosa i, per això, els encarregats de llegir el manifest han estat els portaveus municipals de PDeCAT, ERC, CUP i Movem Tortosa, que també s'hi ha volgut sumar. També hi ha participat ANC i Òmnium, i representants dels sindicats CCOO, UGT i USOC a les Terres de l'Ebre.

 

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773