Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


La Ràdio

27/07/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

Els estudiants de magisteri musical podran continuar l'especialitat al Campus Terres de l'Ebre de la URV a Tortosa

Davant d'aquest fet, els joves els joves, que ja havien començat aquests estudis, van denunciar públicament aquest greuge i van demanar de poder-los finalitzar al Campus Terres de l'Ebre. Així, els nois que havien cursat primer de la menció de música, podran seguir fent segon, tercer i quart a Tortosa, i no a Tarragona, com es pretenia en un primer moment. Els estudiants ebrencs es mostren molt satisfets que la seva demanda hagi estat acceptada pel rectorat de la URV, reunit aquest dilluns per tractar aquesta problemàtica.

Els afectats, estudiants dels graus d'Educació Infantil i Primària en l'especialitat de música i dansa, agraeixen el suport rebut per persones i institucions del territori, però continuen pensant que la desaparició dels estudis musicals del Campus Terres de l'Ebre "representa un greuge per a les nostres terres i la nostra gent".

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773