Home

Escoltar en directe...
17:00h a 18:00h

L'Internauta

i després...
   Sound System

La Ràdio


« Anteriors
Pàgina 2 de 11
Següents »
 • Les fosses comunes, tema central de la II Jornada d'Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al Front de l'Ebre

  Les fosses comunes, tema central de la II Jornada d'Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al Front de l'Ebre

  Tortosa acollirà aquest dissabte la II Jornada d'Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al Front de l'Ebre. Les fossses comunes són l'eix central de la Jornada, precisament perquè les Terres de l'Ebre, que van ser front de guerra durant nou mesos, és una de les zones del país on hi ha més fosses. 

 • Tortosa es suma de nou al Gran Recapte d'Aliments

  Tortosa es suma de nou al Gran Recapte d'Aliments

  Tortosa convoca dues noves jornades de solidaritat amb el Gran Recapte d'Aliments, amb el repte d'igualar o superar les xifres d'anteriors edicions. Les entitats i ong que treballen plegats per la solidaritat a Tortosa se sumen així al Gran Recapte d'Aliments, que tindrà lloc arreu de Catalunya divendres 27 i dissabte 28 de novembre. 

 • El Ple de Tortosa aprova els Pressupostos per al 2016 i el nou contracte del servei de transport públic urbà

  El Ple de Tortosa aprova els Pressupostos per al 2016 i el nou contracte del servei de transport públic urbà

  El Ple de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar ahir els pressupostos municipals per al 2016 amb els vots a favor de CiU, ERC i el PP. Movem Tortosa, PSC i la CUP, que els han titllat de continuïstes, hi van votar en contra. El govern municipal ha presentat uns comptes per a l'any que ve que pugen 67,5 milions d'euros, un 6,65% més que l'actual exercici. Els pressupostos preveuen un increment de les partides destinades a acció social, així com també l'augment de l'assignació al manteniment de la via pública o de les inversions, amb una previsió de 900 mil euros, provinents d'una subvenció de la Diputació per a la rehabilitació integral del pont de l'estat.

 • Ferran Bel encapçala la llista al Congrés de Democràcia i Llibertat a la demarcació de Tarragona

  Ferran Bel encapçala la llista al Congrés de Democràcia i Llibertat a la demarcació de Tarragona

  Democràcia i Llibertat, ha presentat oficialment a Tortosa la candidatura que concorrerà a les properes eleccions Generals del 20 de Desembre, encapçalada per l'Acalde de Tortosa, i fins ara Senador, Ferran Bel. Es tracta d'una coalició integrada per Convergència Democràtica, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament.

 • El SEM posa en servei 25 noves ambulàncies a les Terres de l'Ebre

  El SEM posa en servei 25 noves ambulàncies a les Terres de l'Ebre

  Les noves ambulàncies de les Terres de l'Ebre, que van entrar en servei ahir, incorporen un cardiocompressor i monitors i respiradors d'última generació. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha estrenat, a les Terres de l'Ebre, 25 noves unitat de transport sanitari integrat. Les dotacions han estat renovades en el desplegament del nou concurs adjudicat a l'UTE Egara. En concret, són 21 ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), 3 de Suport Vital Avançat (SVA) i 1 Vehicle d'Intervenció Ràpida (VIR).

 • Projecte Home obre un nou servei a Tortosa per tractar i reinserir les persones amb problemes de drogodependència i addiccions

  Projecte Home obre un nou servei a Tortosa per tractar i reinserir les persones amb problemes de drogodependència i addiccions

  L’ONG Projecte Home Catalunya ha obert a Tortosa un nou servei destinat a l’atenció, el tractament i la reinserció social de les persones amb problemes d’addiccions. El nou punt d’atenció treballa en el tractament de tot tipus de drogodependències, amb especial incidència en els problemes amb l’alcohol, així com altres conductes addictives.

 • Concentració a Tortosa en suport a la resolució d'inici del procés d'independència aprovada pel Parlament

  Concentració a Tortosa en suport a la resolució d'inici del procés d'independència aprovada pel Parlament

  Unes 150 persones es van concentrar ahir dilluns, 9 de Novembre, a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa per donar suport a la resolució aprovada ahir pel Parlament de Catalunya, d'inici del procés d'independència.

  Convocada per l'Assemblea Nacional Catalana, i amb el suport d'Òmnium Cultural, a la concentració hi van assistir representants polítics de Convergència, d'ERC i la CUP. 

 • L'AV del Centre Nucli Històric vol convertir el carrer Céc en un passatge per fer-hi activitats culturals

  L'AV del Centre Nucli Històric vol convertir el carrer Céc en un passatge per fer-hi activitats culturals

  L'Associació de Veïns Centre Nucli Històric de Tortosa treballa en un projecte per convertir el carrer del Céc, situat entre els carrers del Vall i Monntcada, al nucli antic, en un passatge tancat on s'hi puguin organitzar actes culturals. L'entitat veïnal ha fet la proposta a l'Ajuntament de Tortosa que l'ha vist amb bons ulls. De fet, l'Ajuntament ja ha instal.lat una reixa de ferro a la sortida que té el carrer del Céc al carrer Montcada. Està previst també instal.lar-ne una altra a la sortida del carrer que dóna a la plaça Montserrat i a la sortida al carrer Gil de Federich. L'objectiu, segons ha explicat el president de la Federació d'AAVV de Tortosa, Josep Baubí, és evitar la degradació d'aquest estret carrer del nucli antic. Els veïns de la zona podran tenir una clau per accedir al carrer, així com també l'Ajuntament. Baubí ha explicat que el projecte, que rebrà el nom del Clot de les Bruixes, vol esdevenir un espai on s'hi puguin realitzar activitats culturals, recuperant alguns dels locals que hi ha situats en aquest carrer.

   

   

 • Restauren les arcades gòtiques del Convent de Santa Clara de Tortosa

  Restauren les arcades gòtiques del Convent de Santa Clara de Tortosa

  Una fundació Suïsa ha finançat la restauració de les arcades gòtiques de l'antiga església del Convent de Santa Clara, que es trobaven en molt mal estat de conservació degut a les inclemències del temps. Durant la Guerra Civil l'església va ser bombardejada i cremada, el sostre del temple es fa enfonsar i els 5 arcs van quedar al descobert. La intervenció ha consistit en consolidar aquests arcs de mitja punta que daten del segle XIII i ha representat un cost de 25.000 euros, finançats per la Fundació Suïssa. La tenacitat de l'activista cultural, Josefina Matamoros, nascuda a Godall, però que des de petita va viure a França, ha fet possible aquesta restauració. 

 • Tortosa dedica un parc al President Lluís Companys

  Tortosa dedica un parc al President Lluís Companys

  L'Ajuntament de Tortosa ha homenatjat el President Lluís Companys posant el seu nom al parc que hi ha situat entre els carrers Migdia i València, al barri de Ferreries. En un acte institucional, celebrat dijous, 15 d'octubre al vespre coincidint amb el 75è aniversari de l'afusellament de Companys, es va descobrir una placa commemorativa i es va fer una ofrena floral al monolit que s'ha instal.lat al parc, a càrrec de l'alcalde Ferran Bel acompanyat dels portaveus de CiU, Movem Tortosa, ERC i el PSC.

   

   


« Anteriors
Pàgina 2 de 11
Següents »


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773