Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
19:00h a 20:00h

Notícies en Xarxa - Edició vespre

i després...
   La punta del diamant


Programa

La punta del diamant

La punta del diamant

Des de la Punta del Diamant, al Castell de la Suda, podem divisar una meravellosa vista de Tortosa, el riu Ebre i els Ports. Això ens permet tenir una perspectiva amb la suficient distància, però a l'hora prou propera per poder conèixer la realitat que ens envolta. Doncs això és el que volem fer des de “La Punta del Diamant” cada matí a Ràdio Tortosa. Un magazine de dues hores de durada (de 9 a 11h) que dirigeix i presenta Núria Mora. Un programa on es combina l’actualitat de Tortosa i les Terres de l’Ebre amb l’entreteniment, l'opinió i la participació dels oients. Inclou entrevistes d'actualitat en l’àmbit de la política, l’economia, la cultura, la societat i l’esport. Us expliquem tot allò que és notícia, però a més volem fer-nos ressò d' aquelles coses i esdeveniments de la ciutat i el territori, que habitualment no tenen tanta presència als mitjans de comunicació. Per això, al costat de l'actualitat més rabiosa, al programa també hi ha espai per parlar de cuina, de llibres, de llengua, de noves tendències, del medi ambient, de seguretat, de nutrició, d'immigració, de cultura i espectacles, de música, i no hi faltarà un toc d'humor....amb  un ampli ventall de col.laboradors. L'opinió hi és present en forma de tertúlia amb els regidors dels diferents partits representats a l’Ajuntament.  

El repàs a la premsa del dia, el temps, i l’agenda cultural, completen les dues hores de ràdio que compartirem cada dia, de dilluns a divendres. I sempre començant amb una reflexió per començar la jornada de forma optimista.Correu-e del programa

Presenta: Núria Mora Tècnic: Xavi Falcó Temàtica: Magazine Producció: Ràdio Tortosa De dilluns a dijous de 09:00 a 11:00 i De dilluns a dijous de 20:00 a 22:00 (R).

La participació en directe està desactivada en aquests moments


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773