Tortosa aposta de nou per la pista de gel per dinamitzar la Campanya de Nadal i Reis

Escrit per el 27 de novembre de 2017

Ajuntament i Comerciants enceten la campanya de Nadal i Reis

Tortosa aposta un any més per la pista de gel com a principal eina de promoció comercial per Nadal i Reis. L’enllumenat nadalenc i la pista de gel s’inauguren aquest proper divendres 1 de desembre

Els operaris ja treballen des d’aquesta setmana en la posada en servei de la pista de gel, que un any més s’instal·la a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. Segons el tinent d’alcalde responsable de Comerç, Emili Lehmann, es tracta d’una activitat totalment consolidada i el fet que la pista de gel sigui única al territori i al nord de Castelló, pot atreure a un públic potencial de prop de 200.000 persones.

Els primers patinadors podran estrenar la pista de gel divendres 1 de desembre, moment en què també s’encendrà l’enllumenat nadalenc, que enguany incrementa número d’ornaments. Els darrers anys l’encesa de les llums de Nadal s’ha fet coincidint amb la inauguració de la Fira de Nadal del nucli antic. Però enguany, en fer-se aquest certamen del 8 al 10 de desembre, s’ha considerat que era massa tard per encetar la campanya comercial nadalenca is s’ha avançat a aquest divendres. El regidor de comerç Emili Lehmann ha avançat que s’ha agumentat el pressupost destinat a llums de Nadal i s’han incrementat els ornaments.
Els comerciants aspiren a repetir l’èxit de l’any anterior, en què més de 10.000 persones van patinar per la pista de gel, entre els quals més de 2.500 escolars. Joan Iniesta, vicepresident de la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, explica que activitats diverses de restauració, animació i infantils complementaran la pista de gel per dinamitzar el comerç durant la Campanya de Nadal.

Les patinadores del Club Patí Dertusa tornaran a dinamitzar la instal·lació i faran l’acompanyament dels usuaris novells. El preu de l’entrada es manté en 6 euros, amb descomptes per als clients de les botigues de la ciutat i per a escolars. La pista estarà oberta tots els dies entre l’1 de desembre i el 7 de gener, excepte Nadal, Cap d’Any i Reis, que tancarà pel matí.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L'Ajuntament de #Tortosa finalitza avui els treballs d'asfaltat de diversos carrers de la ciutat. Durant tot dijous encara hi haurà restriccions puntuals de transit.

4

Nous #cursos de l'Escola d'Art de #Tortosa per al 2n trimestre del curs 2017-2018! 🏺🗝️🖥️ Tallers, arts visuals, desenvolupament de projectes... ✒️Matrícula a partir del 18 de desembre #EATortosa #TerresEbre #Formació
https://t.co/TzFCSwo7Yw

Presentació de l'espectacle "Versos contra la violència" / 29 desembre 21.30 h / Teatre Auditori Felip Pedrell de #tortosa

2

Informem que s'ha localitzat sa i estalvi al veí d'Amposta Jordi Cavalle. @PoliciaAmposta agraeix la col·laboració de la ciutadania.

Aquest dijous, de 9 a 14 i de 15 a 20 hores, vine @donarsang a l'#hvcinta, a més de salvar vides podràs gaudir de les delícies culinàries del xef Vicent Guimerà de l'@LAnticMoli.
https://t.co/5xprr1ojBL

Rep les notícies al mail

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Ajuntament i Comerciants enceten la campanya de Nadal i Reis

Tortosa aposta un any més per la pista de gel com a principal eina de promoció comercial per Nadal i Reis. L’enllumenat nadalenc i la pista de gel s’inauguren aquest proper divendres 1 de desembre

Els operaris ja treballen des d’aquesta setmana en la posada en servei de la pista de gel, que un any més s’instal·la a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. Segons el tinent d’alcalde responsable de Comerç, Emili Lehmann, es tracta d’una activitat totalment consolidada i el fet que la pista de gel sigui única al territori i al nord de Castelló, pot atreure a un públic potencial de prop de 200.000 persones.

Els primers patinadors podran estrenar la pista de gel divendres 1 de desembre, moment en què també s’encendrà l’enllumenat nadalenc, que enguany incrementa número d’ornaments. Els darrers anys l’encesa de les llums de Nadal s’ha fet coincidint amb la inauguració de la Fira de Nadal del nucli antic. Però enguany, en fer-se aquest certamen del 8 al 10 de desembre, s’ha considerat que era massa tard per encetar la campanya comercial nadalenca is s’ha avançat a aquest divendres. El regidor de comerç Emili Lehmann ha avançat que s’ha agumentat el pressupost destinat a llums de Nadal i s’han incrementat els ornaments.
Els comerciants aspiren a repetir l’èxit de l’any anterior, en què més de 10.000 persones van patinar per la pista de gel, entre els quals més de 2.500 escolars. Joan Iniesta, vicepresident de la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, explica que activitats diverses de restauració, animació i infantils complementaran la pista de gel per dinamitzar el comerç durant la Campanya de Nadal.

Les patinadores del Club Patí Dertusa tornaran a dinamitzar la instal·lació i faran l’acompanyament dels usuaris novells. El preu de l’entrada es manté en 6 euros, amb descomptes per als clients de les botigues de la ciutat i per a escolars. La pista estarà oberta tots els dies entre l’1 de desembre i el 7 de gener, excepte Nadal, Cap d’Any i Reis, que tancarà pel matí.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

L'Ajuntament de #Tortosa finalitza avui els treballs d'asfaltat de diversos carrers de la ciutat. Durant tot dijous encara hi haurà restriccions puntuals de transit.

4

Nous #cursos de l'Escola d'Art de #Tortosa per al 2n trimestre del curs 2017-2018! 🏺🗝️🖥️ Tallers, arts visuals, desenvolupament de projectes... ✒️Matrícula a partir del 18 de desembre #EATortosa #TerresEbre #Formació
https://t.co/TzFCSwo7Yw

Presentació de l'espectacle "Versos contra la violència" / 29 desembre 21.30 h / Teatre Auditori Felip Pedrell de #tortosa

2

Informem que s'ha localitzat sa i estalvi al veí d'Amposta Jordi Cavalle. @PoliciaAmposta agraeix la col·laboració de la ciutadania.

Aquest dijous, de 9 a 14 i de 15 a 20 hores, vine @donarsang a l'#hvcinta, a més de salvar vides podràs gaudir de les delícies culinàries del xef Vicent Guimerà de l'@LAnticMoli.
https://t.co/5xprr1ojBL

Rep les notícies al mail

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST