Dues persones, ferides en un tiroteig en un bar de Sant Carles de la Ràpita

Escrit per el 14 de desembre de 2017

Dues persones van resultar ferides per arma blanca ahir dimecres a la tarda, en un bar de Sant Carles de la Ràpita. Els fets van passar cap a les cinc, quan un home i una dona, que era la seva exparella, van entrar al bar Punxa’m Pinxo, al carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolín. Segons ha explicat la policia, la parella va entrar a la recerca d’un home que era a dins. Aleshores, l’individu que va entrar amb la dona va disparar al tercer subjecte a l’espatlla. El ferit té 46 anys i va ser traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Està greu però no es tem per la seva vida. En el mateix moment va resultar ferida també la dona, de 32 anys, a la cama, no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l’agressor o perquè aquest li ha disparat expressament. També va ser traslladada al Verge de la Cinta i tampoc es tem per la seva vida. L’agressor va fugir després dels trets i ara els Mossos el busquen. Indiquen que seria un home de nacionalitat espanyola, probablement veí del municipi. Els dos ferits són d’origen africà.

El jutjat d’Instrucció 3 d’Amposta, que s’ha fet càrrec de la investigació, ha d’esclarir si es tracta d’un cas de violència de gènere o un ajust de comptes per un altre tema. Està previst revisar les càmeres de seguretat del local per tenir un relat dels fets més clar.

Els Mossos segueixen buscant l’agressor, que tindrien identificat i podria ser un veí del municipi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els fets han passat cap a les cinc, quan un home i una dona, que era la seva exparella, han entrat al bar Punxa’m Pinxo, al carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolín. Segons ha explicat la policia, la parella ha entrat a la recerca d’un home que era a dins. Aleshores, l’individu que ha entrat amb la dona ha disparat al tercer subjecte a l’espatlla. El ferit té 46 anys i ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Està greu però no es tem per la seva vida. En el mateix moment ha resultat ferida també la dona, de 32 anys, a la cama, no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l’agressor o perquè aquest li ha disparat expressament. També ha estat traslladada al Verge de la Cinta i tampoc es tem per la seva vida. L’agressor ha fugit després dels trets i ara els Mossos el busquen. Indiquen que seria un home de nacionalitat espanyola, probablement veí del municipi. Els dos ferits són d’origen africà.

El jutjat d’Instrucció 3 d’Amposta s’ha fet càrrec de la investigació ha d’esclarir si es tracta d’un cas de violència de gènere o un ajust de comptes per un altre tema. Està previst revisar les càmeres de seguretat del local per tenir un relat dels fets més clar.

Els Mossos segueixen buscant l’agressor, que tindrien identificat i podria ser un veí del municipi.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST