Les activitats organitzades a Tortosa a benefici de la Marató de TV3 aconsegueixen recollir més de 3.000 euros

Escrit per el 18 de desembre de 2017

La caminada solidària que organitza el Campus Terres de l’Ebre de la URV a Tortosa va ser, novament, un dels actes destacats de les iniciatives organitzades a les Terres de l’Ebre a favor de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Més de 300 persones van fer el trajecte entre el Parc Teodor Gonzàlez, després d’una xocolatada organitzada per la Residència Sant Miquel Arcàngel, i el campus universitari situat al barri de Remolins. Ho van fer amb to festiu, amb castellers a la sortida i acompanyats pels tambors de Lo Golafre.

La sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Sara Romaguera, destaca la importància de continuar investigar les malalties infeccioses, especialment, davant la cada cop més elevada ineficàcia dels antibiòtics actuals.

En total, s’han recollit 1.064,40 euros que es destinaran a la investigació de les malalties infeccioses. D’altra banda, el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre ha organitzat durant aquest cap de setmana un circuit d’activitat atlètica durant 24 hores de forma ininterrompuda en benefici de la Marató amb la participació d’unes 500 persones i més de 2.000 euros recollits.

 

 

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La caminada solidària que organitza el Campus Terres de l’Ebre de la URV a Tortosa va ser, novament, un dels actes destacats de les iniciatives organitzades a les Terres de l’Ebre a favor de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Més de 300 persones van fer el trajecte entre el Parc Teodor Gonzàlez, després d’una xocolatada organitzada per la Residència Sant Miquel Arcàngel, i el campus universitari situat al barri de Remolins. Ho van fer amb to festiu, amb castellers a la sortida i acompanyats pels tambors de Lo Golafre.

La sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Sara Romaguera, destaca la importància de continuar investigar les malalties infeccioses, especialment, davant la cada cop més elevada ineficàcia dels antibiòtics actuals.

En total, s’han recollit 1.064,40 euros que es destinaran a la investigació de les malalties infeccioses. D’altra banda, el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre ha organitzat durant aquest cap de setmana un circuit d’activitat atlètica durant 24 hores de forma ininterrompuda en benefici de la Marató amb la participació d’unes 500 persones i més de 2.000 euros recollits.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST