El tècnic del CD Tortosa, Nacho Pérez, destituït després de la derrota davant l’Andorra

Escrit per el 20 de desembre de 2017

Nacho Pérez – foto CD Tortosa

La junta del CD Tortosa treballa per trobar un substitut de Nacho Pérez, que ha estat destituït després de la derrota patida davant l’Andorra per un a tres, aquest diumenge a l’estadi municipal Josep Otero.

Nacho Pérez ha estat al capdavant del primer equip del CD Tortosa tan sols sis jornades. Ja va substituir el tècnic Àngel Garcia. Durant aquests sis partits amb Pérez a la banqueta, l’equip roig-i blanc ha sumat una victòria, tres empats i dues derrotes. La darrera davant l’Andorra aquest diumenge per un contundent un a tres. Sis punts que no han servit per treure el CD Tortosa de la zona de descens. La Junta del Tortosa treballa per anunciar en breu qui serà el nou l’entrenador de l’equip. El president del CD Tortosa, Arturo Llorca, ha assegurat que de moment no té substitut a la banqueta. Llorca ha admès que en els darrers partits el joc de l’equip ha millorat, però considera que aquesta decisió és l’últim intent per redreçar l’equip.

El partit contra l’Andorra va ser un cúmul de desgràcies per al Tortosa. En l’escalfament es va lesionar Didi, una baixa important per a l’equip. I al minut 17 Sam va veure la targeta roja directa.

Després de la derrota davant l’Andorra el CD Tortosa ocupa la setzena posició amb 11 punts.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Nacho Pérez – foto CD Tortosa

La junta del CD Tortosa treballa per trobar un substitut de Nacho Pérez, que ha estat destituït després de la derrota patida davant l’Andorra per un a tres, aquest diumenge a l’estadi municipal Josep Otero.

Nacho Pérez ha estat al capdavant del primer equip del CD Tortosa tan sols sis jornades. Ja va substituir el tècnic Àngel Garcia. Durant aquests sis partits amb Pérez a la banqueta, l’equip roig-i blanc ha sumat una victòria, tres empats i dues derrotes. La darrera davant l’Andorra aquest diumenge per un contundent un a tres. Sis punts que no han servit per treure el CD Tortosa de la zona de descens. La Junta del Tortosa treballa per anunciar en breu qui serà el nou l’entrenador de l’equip. El president del CD Tortosa, Arturo Llorca, ha assegurat que de moment no té substitut a la banqueta. Llorca ha admès que en els darrers partits el joc de l’equip ha millorat, però considera que aquesta decisió és l’últim intent per redreçar l’equip.

El partit contra l’Andorra va ser un cúmul de desgràcies per al Tortosa. En l’escalfament es va lesionar Didi, una baixa important per a l’equip. I al minut 17 Sam va veure la targeta roja directa.

Després de la derrota davant l’Andorra el CD Tortosa ocupa la setzena posició amb 11 punts.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST