Les últimes produccions de Julio Manrique, Ramon Madaula i Sílvia Munt a la nova temporada del Teatre Felip Pedrell

Escrit per el 20 de desembre de 2017

Paraules encadenades

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat la nova programació teatral de l’Auditori Felip Pedrell. De gener a juny, es podran veure a la nostra ciutat obres de primer nivell com E.V.A de les T de Teatre sota la direcció de Julio Manrique, ‘Paradís Pintat‘ de la pallassa Pepa Plana, Paraules Encadenades‘ de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel,  “Les noies de Mossbank road“, amb Sílvia Munt a la direcció o ‘Adossats‘ de Ramon Madaula dirigida per Jordi Casanovas.

L’oferta del TAFP per als propers mesos inclou, com sempre, altres disciplines artístiques. Encara en l’àmbit del teatre, s’enceta una nova proposta, els dissabtes al vespre (20h), amb temàtiques singulars, algunes de les quals a càrrec de professionals novells. “Una aposta decidida pel foment del teatre”, assenyala la regidora de Cultura.

A vore

La dansa també té una finestra permanent al Teatre de Tortosa. En aquest cas amb “A vore“, de Sònia Gómez i Ramon Balagué (diumenge 29 d’abril, 19h), coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. I el 3 i 4 de maig, amb el projecte educatiu “Tots dansen“, iniciat la temporada anterior per l’Institut-escola Daniel Mangrané, al qual s’afegeixen ara els instituts Joaquim Bau i Despuig. Aquest projecte està impulsat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors amb l’objectiu d’apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove.

Orquestra de Cambra de Colònia

Els espectacles familiars, un clàssic de l’oferta escènica del TAFP, continuen a preus populars (3 euros) els diumenges a les 12 hores. L’Orquestra de Colònia torna a visitar Tortosa, el 22 d’abril (19h), amb un repertori de peces de Vivaldi, Bach, Paganini i Tschaikowsky. Continuen els documentals del mes, els diumenges a la tarda, i el cicle Gaudí.

En total són 16 propostes, també de petit format i familiars, així com l’aposta per les obres audiovisuals del Cicle Gaudí i els documentals. En total són 28 espectacles que ompliran la cartellera durant el primer semestre de l’any que ve.

Nous abonaments

Una de les principals novetats de l’any que ve és la substitució del carnet de l’espectador, que era anual, per tres tipus d’abonaments semestrals que ofereixen diferents descomptes de fins al 40% sobre el preu dels espectacles. El més complet, que dona accés als 10 espectacles teatrals, val 90 euros i suposa un estalvi del 40% respecte al preu estàndard de l’entrada. L’abonament de 5 espectacles costa 56 euros i ofereix un estalvi del 30% i l’abonament de 3 espectacles costa 36 euros, amb un estalvi 20%. Els usuaris, a més s’estalviaran el preu de 25 euros que costava adquirir el carnet.

La responsable de l’àrea de Cultura, Maria José Bel, defensa que la substitució del carnet de l’espectador per diferents tipus d’abonaments és una millora de cara a l’usuari.

La regidora de Cultura de Tortosa, Dolors Queralt, explica que s’han fet millores tècniques i de manteniment a l’Auditori Felip Pedrell.

Podeu veure tota la programació clicant aquí

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Paraules encadenades

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat la nova programació teatral de l’Auditori Felip Pedrell. De gener a juny, es podran veure a la nostra ciutat obres de primer nivell com E.V.A de les T de Teatre sota la direcció de Julio Manrique, ‘Paradís Pintat‘ de la pallassa Pepa Plana, Paraules Encadenades‘ de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel,  “Les noies de Mossbank road“, amb Sílvia Munt a la direcció o ‘Adossats‘ de Ramon Madaula dirigida per Jordi Casanovas.

L’oferta del TAFP per als propers mesos inclou, com sempre, altres disciplines artístiques. Encara en l’àmbit del teatre, s’enceta una nova proposta, els dissabtes al vespre (20h), amb temàtiques singulars, algunes de les quals a càrrec de professionals novells. “Una aposta decidida pel foment del teatre”, assenyala la regidora de Cultura.

A vore

La dansa també té una finestra permanent al Teatre de Tortosa. En aquest cas amb “A vore“, de Sònia Gómez i Ramon Balagué (diumenge 29 d’abril, 19h), coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. I el 3 i 4 de maig, amb el projecte educatiu “Tots dansen“, iniciat la temporada anterior per l’Institut-escola Daniel Mangrané, al qual s’afegeixen ara els instituts Joaquim Bau i Despuig. Aquest projecte està impulsat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors amb l’objectiu d’apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove.

Orquestra de Cambra de Colònia

Els espectacles familiars, un clàssic de l’oferta escènica del TAFP, continuen a preus populars (3 euros) els diumenges a les 12 hores. L’Orquestra de Colònia torna a visitar Tortosa, el 22 d’abril (19h), amb un repertori de peces de Vivaldi, Bach, Paganini i Tschaikowsky. Continuen els documentals del mes, els diumenges a la tarda, i el cicle Gaudí.

En total són 16 propostes, també de petit format i familiars, així com l’aposta per les obres audiovisuals del Cicle Gaudí i els documentals. En total són 28 espectacles que ompliran la cartellera durant el primer semestre de l’any que ve.

Nous abonaments

Una de les principals novetats de l’any que ve és la substitució del carnet de l’espectador, que era anual, per tres tipus d’abonaments semestrals que ofereixen diferents descomptes de fins al 40% sobre el preu dels espectacles. El més complet, que dona accés als 10 espectacles teatrals, val 90 euros i suposa un estalvi del 40% respecte al preu estàndard de l’entrada. L’abonament de 5 espectacles costa 56 euros i ofereix un estalvi del 30% i l’abonament de 3 espectacles costa 36 euros, amb un estalvi 20%. Els usuaris, a més s’estalviaran el preu de 25 euros que costava adquirir el carnet.

La responsable de l’àrea de Cultura, Maria José Bel, defensa que la substitució del carnet de l’espectador per diferents tipus d’abonaments és una millora de cara a l’usuari.

La regidora de Cultura de Tortosa, Dolors Queralt, explica que s’han fet millores tècniques i de manteniment a l’Auditori Felip Pedrell.

Podeu veure tota la programació clicant aquí

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST