Seguiment de les Eleccions al Parlament de Catalunya 21D

Escrit per el 21 de desembre de 2017

Fins a la una del migdia havia votat a Tortosa un 31,4% del cens, 4 punts per sota que en les passades eleccions al parlament del 2015. La jornada electoral s’està desenvolupant a la capital del Baix Ebre amb total normalitat. Aquest matí, les 41 meses electorals dels 19 col.legis que hi ha al municipi s’han constituït sense cap incidència remarcable. A primera hora del matí s’han produït cues a molts locals electorals. Segurament, el fet de celebrar-se en dia laborable aquests comicis, ha fet que molta gent anés a votar a primera hora per després anar a treballar.

L’Alcalde de Tortosa ha destacat que la jornada s’està desenvolupant en total normalitat però que sí que s’han detectat més interventors i apoderats de partits que altres comicis.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dipositat el seu vot a les deu del matí al casal del Barri de Remolins. Bel ha dit que confia que hi hagi molta participació i s’ha mostrat convençut de la victòria de Junts per Catalunya. Bel ha marxat cap a Brussel.les per seguir els resultats d’aquestes eleccions al costat del candidat Carles Puigdemont.

 

 

Pel que fa als candidats i candidates ebrencs dels diferents partits ja han votat. Mònica Sales, número 4 de Junts per Catalunya ha votat a les onze al col.legi Daniel Mangrané de l’EMD de Jesús, el seu poble. Sales confia en una alta participació que serveixi per retornar el legítim president a Catalunya.

 

 

L’exsecretari d’Hisenda i candidat d’ERC Lluís Salvadó ha fet una crida a la gent de les Terres de l’Ebre a votar massivament per trencar l’empat que es preveu que hi hagi a la demarcació de Tarragona amb Ciutadans. Segons Salvadó no només hi ha una confrontació sobre el futur del país sinó que també està en risc el model territorial.

Salvadó, que també ha destacat que els republicants centraran els seus esforços en treure la gent de la presó, ha votat a primera hora del matí al col.legi electoral de l’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita.

La candidata tortosina d’ERC, Irene Fornós, ha votat al col.legi de Bítem i ha manifestat que la participació de moment és molt bona i ha animat a tothom a votar.

 

 

 

 

El candidat del PSC-Units per Avançar, el tortosí Joan Caballol, ha exercit el vot a l’Ampolla. Caballol que ha destacat l’excepcionalitat d’aquestes eleccions i confia que el diàleg trionfi.

 

 

 

Per la seva banda, el número sis de la CUP Crida Constituent, el regidor de l’Ajuntament de Tortosa, Xavi Rodríguez, ha votat al col.legi electoral de l’antiga església de Sant Joan, al nucli antic. Rodríguez ha destacat la importància d’aquests comicis per a les Terres de l’Ebre.

 

 

El número 2 del PP a Tarragona, Tomàs Castells, ha votat al migdia a Deltebre i s’ha mostrat convençut que podrà sortir elegit i portar la veu del territori al Parlament de Catalunya.

Qui no ha votat encara és el candidat de les TE de Catalunya en comú Podem, Carlos Sanchís perquè es troba ingressat a l’hospital.

A les Terres de l’Ebre, el cens és d’unes 130.000 persones, per elegir els 18 diputats per la demarcació de Tarragona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa per remunicipalitzar el servei de neteja d’edificis, escoles públiques i dependències municipals amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa el vot a favor de @MovemTortosa i l’abstenció d’ @esquerratortosa

El #PleTortosa aprova la moció de la @CUPTortosa per garantir el dret a l’empadronament al municipi amb els vots a favor de @MovemTortosa i @esquerratortosa l’abstenció de @juntspertortosa i @PSCTortosa i el vot en contra de @Cs_Tortosa

El #PleTortosa aprova la moció de @MovemTortosa per la constitució d’una comissió municipal específica de les grans obres de la ciutat amb els vots a favor de @CUPTortosa @Cs_Tortosa i @esquerratortosa i el vot en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa

El #PleTortosa aprova la moció d’ @esquerratortosa per la millora i l’increment de places de turisme d’autocaravanes al municipi amb l’abstenció el vot a favor de @MovemTortosa @CUPTortosa i @Cs_Tortosa i l’abstenció dels grups al govern @juntspertortosa i @PSCTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat les mocions de @MovemTortosa i @esquerratortosa de rebuig a l’aprovació d’un #transvasament de l’Ebre a Cantàbria i a qualsevol transvasament d’aigua fora de la seva conca natural.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Fins a la una del migdia havia votat a Tortosa un 31,4% del cens, 4 punts per sota que en les passades eleccions al parlament del 2015. La jornada electoral s’està desenvolupant a la capital del Baix Ebre amb total normalitat. Aquest matí, les 41 meses electorals dels 19 col.legis que hi ha al municipi s’han constituït sense cap incidència remarcable. A primera hora del matí s’han produït cues a molts locals electorals. Segurament, el fet de celebrar-se en dia laborable aquests comicis, ha fet que molta gent anés a votar a primera hora per després anar a treballar.

L’Alcalde de Tortosa ha destacat que la jornada s’està desenvolupant en total normalitat però que sí que s’han detectat més interventors i apoderats de partits que altres comicis.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dipositat el seu vot a les deu del matí al casal del Barri de Remolins. Bel ha dit que confia que hi hagi molta participació i s’ha mostrat convençut de la victòria de Junts per Catalunya. Bel ha marxat cap a Brussel.les per seguir els resultats d’aquestes eleccions al costat del candidat Carles Puigdemont.

Pel que fa als candidats i candidates ebrencs dels diferents partits ja han votat. Mònica Sales, número 4 de Junts per Catalunya ha votat a les onze al col.legi Daniel Mangrané de l’EMD de Jesús, el seu poble. Sales confia en una alta participació que serveixi per retornar el legítim president a Catalunya.

L’exsecretari d’Hisenda i candidat d’ERC Lluís Salvadó ha fet una crida a la gent de les Terres de l’Ebre a votar massivament per trencar l’empat que es preveu que hi hagi a la demarcació de Tarragona amb Ciutadans. Segons Salvadó no només hi ha una confrontació sobre el futur del país sinó que també està en risc el model territorial.

Salvadó, que també ha destacat que els republicants centraran els seus esforços en treure la gent de la presó, ha votat a primera hora del matí al col.legi electoral de l’Església Nova de Sant Carles de la Ràpita.

La candidata tortosina d’ERC, Irene Fornós, ha votat al col.legi de Bítem i ha manifestat que la participació de moment és molt bona i ha animat a tothom a votar.

El candidat del PSC-Units per Avançar, el tortosí Joan Caballol, ha exercit el vot a l’Ampolla. Caballol que ha destacat l’excepcionalitat d’aquestes eleccions i confia que el diàleg trionfi.

Per la seva banda, el número sis de la CUP Crida Constituent, el regidor de l’Ajuntament de Tortosa, Xavi Rodríguez, ha votat al col.legi electoral de l’antiga església de Sant Joan, al nucli antic. Rodríguez ha destacat la importància d’aquests comicis per a les Terres de l’Ebre.

El número 2 del PP a Tarragona, Tomàs Castells, ha votat al migdia a Deltebre i s’ha mostrat convençut que podrà sortir elegit i portar la veu del territori al Parlament de Catalunya.

Qui no ha votat encara és el candidat de les TE de Catalunya en comú Podem, Carlos Sanchís perquè es troba ingressat a l’hospital.

A les Terres de l’Ebre, el cens és d’unes 130.000 persones, per elegir els 18 diputats per la demarcació de Tarragona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #PleTortosa rebutja la moció de @CUPTortosa per remunicipalitzar el servei de neteja d’edificis, escoles públiques i dependències municipals amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i @Cs_Tortosa el vot a favor de @MovemTortosa i l’abstenció d’ @esquerratortosa

El #PleTortosa aprova la moció de la @CUPTortosa per garantir el dret a l’empadronament al municipi amb els vots a favor de @MovemTortosa i @esquerratortosa l’abstenció de @juntspertortosa i @PSCTortosa i el vot en contra de @Cs_Tortosa

El #PleTortosa aprova la moció de @MovemTortosa per la constitució d’una comissió municipal específica de les grans obres de la ciutat amb els vots a favor de @CUPTortosa @Cs_Tortosa i @esquerratortosa i el vot en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa

El #PleTortosa aprova la moció d’ @esquerratortosa per la millora i l’increment de places de turisme d’autocaravanes al municipi amb l’abstenció el vot a favor de @MovemTortosa @CUPTortosa i @Cs_Tortosa i l’abstenció dels grups al govern @juntspertortosa i @PSCTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat les mocions de @MovemTortosa i @esquerratortosa de rebuig a l’aprovació d’un #transvasament de l’Ebre a Cantàbria i a qualsevol transvasament d’aigua fora de la seva conca natural.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST