Els Parcs Temàtics centraran la Cavalcada de Reis 2018 a Tortosa

Escrit per el 22 de desembre de 2017

La Cavalcada de Reis 2018 de Tortosa girarà al voltant dels Parcs Temàtics. Les carrosses de la desfilada mostraran aspectes dels parcs Disney, de Port Aventura, i del parc dels Clicks de Playmobil.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha reiterat que la tradicional Cavalcada de Reis tortosina, s’ha convertit en “tot un referent al territori i a nivell de pais“. La Cavalcada d’enguany girarà al voltant dels Parcs Temàtics, amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, del parc dels Clicks de Playmobil, i d’un dels que tenim ben a prop, Port Aventura.

A la desfilada 2018 (que arrencarà la tarda del 5 de gener a les 18.30 hores) hi participen aproximadament unes cinc-centes persones, i es podran veure 23 carrosses amb elements mòbils.

Domingo Tomàs ha explicat els principals trets de la desfilada, remarcant que, a diferència del que és ja tradicional, l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient en les barcasses reials riu avall tindrà el seu desembarcament a l’embarcador del Mercat Municipal, en lloc de fer-se a la platja de Ferreries, per dificultats de cabal del riu Ebre.

Després de desembarcar, els tres Reis i el seu seguici faran cap a l’església del Roser per a l’adoració al pessebre vivent que hi haurà a les escales del temple, per traslladar-se després a l’Ajuntament de Tortosa des d’on faran la salutació als xiquets i xiquetes des del balcó acompanyats per l’alcalde i la corporació municipal. La desfilada sortirà a les 18.45 de la plaça de l’Ajuntament per dirigir-se per l’avinguda Generalitat fins al Parc Municipal Teodor González, on tindrà lloc el lliurament de regals als xiquets i xiquetes que ho hauran demanat amb antelació, com és habitual.

Més enllà de la Cavalcada i de la il·lusió dels més petits, Tomàs ha volgut destacar la importància de la visita que els Reis d’Orient fan el mateix dia de Reis a les persones grans ingressades a diferents centres sanitaris del municipi (Hospital de Jesús, Clínica Terres de l’Ebre, i HTVC), i als avis i àvies que viuen a la Residència Sant Miquel Arcàngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Cavalcada de Reis 2018 de Tortosa girarà al voltant dels Parcs Temàtics. Les carrosses de la desfilada mostraran aspectes dels parcs Disney, de Port Aventura, i del parc dels Clicks de Playmobil.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha reiterat que la tradicional Cavalcada de Reis tortosina, s’ha convertit en “tot un referent al territori i a nivell de pais“. La Cavalcada d’enguany girarà al voltant dels Parcs Temàtics, amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, del parc dels Clicks de Playmobil, i d’un dels que tenim ben a prop, Port Aventura.

A la desfilada 2018 (que arrencarà la tarda del 5 de gener a les 18.30 hores) hi participen aproximadament unes cinc-centes persones, i es podran veure 23 carrosses amb elements mòbils.

Domingo Tomàs ha explicat els principals trets de la desfilada, remarcant que, a diferència del que és ja tradicional, l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient en les barcasses reials riu avall tindrà el seu desembarcament a l’embarcador del Mercat Municipal, en lloc de fer-se a la platja de Ferreries, per dificultats de cabal del riu Ebre.

Després de desembarcar, els tres Reis i el seu seguici faran cap a l’església del Roser per a l’adoració al pessebre vivent que hi haurà a les escales del temple, per traslladar-se després a l’Ajuntament de Tortosa des d’on faran la salutació als xiquets i xiquetes des del balcó acompanyats per l’alcalde i la corporació municipal. La desfilada sortirà a les 18.45 de la plaça de l’Ajuntament per dirigir-se per l’avinguda Generalitat fins al Parc Municipal Teodor González, on tindrà lloc el lliurament de regals als xiquets i xiquetes que ho hauran demanat amb antelació, com és habitual.

Més enllà de la Cavalcada i de la il·lusió dels més petits, Tomàs ha volgut destacar la importància de la visita que els Reis d’Orient fan el mateix dia de Reis a les persones grans ingressades a diferents centres sanitaris del municipi (Hospital de Jesús, Clínica Terres de l’Ebre, i HTVC), i als avis i àvies que viuen a la Residència Sant Miquel Arcàngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST