Els Parcs Temàtics centraran la Cavalcada de Reis 2018 a Tortosa

Escrit per el 22 de desembre de 2017

La Cavalcada de Reis 2018 de Tortosa girarà al voltant dels Parcs Temàtics. Les carrosses de la desfilada mostraran aspectes dels parcs Disney, de Port Aventura, i del parc dels Clicks de Playmobil.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha reiterat que la tradicional Cavalcada de Reis tortosina, s’ha convertit en “tot un referent al territori i a nivell de pais“. La Cavalcada d’enguany girarà al voltant dels Parcs Temàtics, amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, del parc dels Clicks de Playmobil, i d’un dels que tenim ben a prop, Port Aventura.

A la desfilada 2018 (que arrencarà la tarda del 5 de gener a les 18.30 hores) hi participen aproximadament unes cinc-centes persones, i es podran veure 23 carrosses amb elements mòbils.

Domingo Tomàs ha explicat els principals trets de la desfilada, remarcant que, a diferència del que és ja tradicional, l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient en les barcasses reials riu avall tindrà el seu desembarcament a l’embarcador del Mercat Municipal, en lloc de fer-se a la platja de Ferreries, per dificultats de cabal del riu Ebre.

Després de desembarcar, els tres Reis i el seu seguici faran cap a l’església del Roser per a l’adoració al pessebre vivent que hi haurà a les escales del temple, per traslladar-se després a l’Ajuntament de Tortosa des d’on faran la salutació als xiquets i xiquetes des del balcó acompanyats per l’alcalde i la corporació municipal. La desfilada sortirà a les 18.45 de la plaça de l’Ajuntament per dirigir-se per l’avinguda Generalitat fins al Parc Municipal Teodor González, on tindrà lloc el lliurament de regals als xiquets i xiquetes que ho hauran demanat amb antelació, com és habitual.

Més enllà de la Cavalcada i de la il·lusió dels més petits, Tomàs ha volgut destacar la importància de la visita que els Reis d’Orient fan el mateix dia de Reis a les persones grans ingressades a diferents centres sanitaris del municipi (Hospital de Jesús, Clínica Terres de l’Ebre, i HTVC), i als avis i àvies que viuen a la Residència Sant Miquel Arcàngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Cavalcada de Reis 2018 de Tortosa girarà al voltant dels Parcs Temàtics. Les carrosses de la desfilada mostraran aspectes dels parcs Disney, de Port Aventura, i del parc dels Clicks de Playmobil.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha reiterat que la tradicional Cavalcada de Reis tortosina, s’ha convertit en “tot un referent al territori i a nivell de pais“. La Cavalcada d’enguany girarà al voltant dels Parcs Temàtics, amb carrosses que mostraran aspectes dels parcs Disney que hi ha arreu del món, del parc dels Clicks de Playmobil, i d’un dels que tenim ben a prop, Port Aventura.

A la desfilada 2018 (que arrencarà la tarda del 5 de gener a les 18.30 hores) hi participen aproximadament unes cinc-centes persones, i es podran veure 23 carrosses amb elements mòbils.

Domingo Tomàs ha explicat els principals trets de la desfilada, remarcant que, a diferència del que és ja tradicional, l’arribada de Ses Majestats Els Reis d’Orient en les barcasses reials riu avall tindrà el seu desembarcament a l’embarcador del Mercat Municipal, en lloc de fer-se a la platja de Ferreries, per dificultats de cabal del riu Ebre.

Després de desembarcar, els tres Reis i el seu seguici faran cap a l’església del Roser per a l’adoració al pessebre vivent que hi haurà a les escales del temple, per traslladar-se després a l’Ajuntament de Tortosa des d’on faran la salutació als xiquets i xiquetes des del balcó acompanyats per l’alcalde i la corporació municipal. La desfilada sortirà a les 18.45 de la plaça de l’Ajuntament per dirigir-se per l’avinguda Generalitat fins al Parc Municipal Teodor González, on tindrà lloc el lliurament de regals als xiquets i xiquetes que ho hauran demanat amb antelació, com és habitual.

Més enllà de la Cavalcada i de la il·lusió dels més petits, Tomàs ha volgut destacar la importància de la visita que els Reis d’Orient fan el mateix dia de Reis a les persones grans ingressades a diferents centres sanitaris del municipi (Hospital de Jesús, Clínica Terres de l’Ebre, i HTVC), i als avis i àvies que viuen a la Residència Sant Miquel Arcàngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Aprovada per unanimitat al #Ple @Tortosa la moció d' @esquerratortosa per la millora del servei de recollida de residus i neteja viària al municipi

Rebutjada al #ple @tortosa moció d' @esquerratortosa per a l'ús del complex de l'antic Col.legi Sant Josep per prioritzar activitats vinculades a educació i turisme. Vots en contra de @juntspertortosa i @PSCTortosa, a favor de @MovemTortosa i @CUPEbre abstenció de @Cs_Tortosa

El #Ple de @Tortosa aprova la moció del @PSCTortosa per reclamar a la @CCMA_cat una adequada cobertura informativa de Tortosa i Terres de l'Ebre amb el vot a favor de @juntspertortosa i @MovemTortosa i l'abstenció d' @esquerratortosa i @CUPTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST