El Delta de l’Ebre serà un dels emplaçaments del rodatge d’Star Wars

Escrit per el 28 de desembre de 2017

Fonts oficials de la factoria Disney han confirmat aquesta tarda que un dels llocs on es realitzarà el rodatge de la novena entrega de la saga d’Star Wars que s’estrenarà el 2019 serà La Punta del Fangar al Delta de l’Ebre.

Les dates de la gravació no han estat desvetllades perquè no es creï el fenomen fan, segons han explicat en un comunicat des de Lucasfilm.

Per la seva banda, J.J Abrams, el que serà el director de la pel·lícula, ha dit que està molt il·lusionat en venir a rodar al Delta i poder conèixer de primera mà el lloc on també van enregistrar el setembre de 2004 el videoclip del tema “Vertigo” d’U2, ja que Abrams n’és un gran fan. Tant és així que en petit comitè ha desvetllat el nom d’un dels nous androides que es podran veure en el film: R2DU2, en homenatge a la banda irlandesa.

Segons ha dit Kathleen Kennedy, una de les productores de la pel·lícula, La Punta del Fangar sembla ser un escenari ideal per rodar les escenes corresponents a Tatooine, el planeta natal dels personatges de Luke i Anakin Skywalker, per les extenses zones d’arena que hi ha.

El títol del 9è episodi de la saga d’Star Wars encara és un misteri i conformarà l’última entrega de la nova trilogia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Fonts oficials de la factoria Disney han confirmat aquesta tarda que un dels llocs on es realitzarà el rodatge de la novena entrega de la saga d’Star Wars que s’estrenarà el 2019 serà La Punta del Fangar al Delta de l’Ebre.

Les dates de la gravació no han estat desvetllades perquè no es creï el fenomen fan, segons han explicat en un comunicat des de Lucasfilm.

Per la seva banda, J.J Abrams, el que serà el director de la pel·lícula, ha dit que està molt il·lusionat en venir a rodar al Delta i poder conèixer de primera mà el lloc on també van enregistrar el setembre de 2004 el videoclip del tema “Vertigo” d’U2, ja que Abrams n’és un gran fan. Tant és així que en petit comitè ha desvetllat el nom d’un dels nous androides que es podran veure en el film: R2DU2, en homenatge a la banda irlandesa.

Segons ha dit Kathleen Kennedy, una de les productores de la pel·lícula, La Punta del Fangar sembla ser un escenari ideal per rodar les escenes corresponents a Tatooine, el planeta natal dels personatges de Luke i Anakin Skywalker, per les extenses zones d’arena que hi ha.

El títol del 9è episodi de la saga d’Star Wars encara és un misteri i conformarà l’última entrega de la nova trilogia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST