La nova Unitat de Nefrologia de l’Hospital de Jesús, puntera a Catalunya

Escrit per el 19 de setembre de 2018

La nova Unitat d’Assistència Nefrològica de l’hospital de Jesús esdevé una de les més punteres del país perquè disposa de tecnologia punta en el tractament d’hemodiàlisi. L’equipament té capacitat per a tractar 44 pacients per torn i ofereix servei integral, des del diagnòstic de la insuficiència renal crònica a través de les consultes externes, fins a l’hospital de dia nefrològic on es fan valoracions més àmplies i tractaments. A més, s’ofereix atenció nefrològica urgent 24 hores diàries els set dies de la setmana per a totes les Terres de l’Ebre, incloent la Unitat de Medicina Intensiva (UMI) de l’Hospital Verge de la Cinta. Si l’any 2013 s’atenien fins a 100 pacients, en el que portem d’any 2018 s’ha arribat fins als 154 pacients, un fet que pot tenir a veure amb el major índex d’envelliment que tenim a les Terres de l’Ebre. El nou centre ha suposat una inversió de més de 3,5 MEUR.. Amb instal·lacions equipades amb tecnologia de darrera generació, el nou equipament permet garantir el benestar i la millora atenció als seus usuaris.

La nova Unitat d’Assistència Nefrològica va entrar en funcionament el passat 30 de juliol. Avui però s’ha inaugurat oficilament. Durant l’acte han intervingut l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; la directora de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, la doctora Almudena Garnica; i el gerent d’operacions de Fresenius Medical Care, Pere Costa. A més, hi ha assistit el conseller delegat de GESAT, Pere Panisello, professionals sanitaris de l’equipament i d’altres centres de referència de Catalunya, així com autoritats del territori.

La directora de l’Hospital ha assegurat que l’obertura d’aquesta nova unitat suposa “un canvi molt important

de les infraestructures on prestem asssistència que milloren el confort dels pacients, la majoria crònics”. Per la seva part, el gerent de Fresenius, empresa que s’ha encarregat de l’equipament de les noves instal·lacions, ha destacat la tecnologia puntera que fa que aquest centre sigui un dels referents del país per al tractament de les patologies renals. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que el municipi fa “un pas més per seguir avançant en una sanitat pública i de qualitat”. “Des de fa molts anys hem apostat per la salut generant equipaments que ens permetin donar serveis capdavanters i on els pacients rebin el millor tractament en les millors condicions, i amb aquesta unitat fem realitat una necessitat que teníem com a territori i que financem com a GESAT, empresa pública de l’Ajuntament de Tortosa”, ha afegit.

Tecnologia de darrera generació

Durant els nou mesos d’execució de l’obra, Fresenius Medical Care com a empresa adjudicatària, ha construït la nova unitat a través d’un espai compartimentat amb murs de vidre que permeten separar la zona de personal sanitari del fluxe de pacients, diferenciant així entre l’àrea de consultes i el de tractament. El centre d’hemodiàlisi està equipat amb monitors de darrera generació dotats de sensors que garanteixen el confort i l’eficàcia de la diàlisi dels pacients, els quals són tractats amb llits que permeten adaptar la seva posició a les necessitats de l’usuari per a la seva comoditat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

‼️ÚLTIMA HORA‼️ 3 nous positius per #coronavirus i 1 mort avui a les Terres ee l’Ebre segons @salutcat i ja són 111 el nombre de casos acumulats. N’hi ha 30 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. Avui hi ha hagut 7 altes a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre

Advocats del torn d'ofici del partit judicial de #Tortosa demanen oferir el seu servei telemàticament durant la crisi del #coronavirus https://t.co/bzUHzPCb4r

Els regidors i regidores de @MovemTortosa i @MovemRoquetes donen part de les seues indemnitzacions per fer front a la situació d’emergència pel #coronavirus https://t.co/y4HI87w6tf

‼️ÚLTIMA HORA‼️Mor una tercera religiosa del Convent de la #Consolació a #Jesús per #coronavirus https://t.co/u8QC8wkMPd

‼️EN DIRECTE‼️Compareixença de l’Alcaldessa de #Tortosa @meritxellroige posterior a la reunió diària de la comissió de seguiment del #Covid19. Escolta-la en directe a les 11.15h través del 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La nova Unitat d’Assistència Nefrològica de l’hospital de Jesús esdevé una de les més punteres del país perquè disposa de tecnologia punta en el tractament d’hemodiàlisi. L’equipament té capacitat per a tractar 44 pacients per torn i ofereix servei integral, des del diagnòstic de la insuficiència renal crònica a través de les consultes externes, fins a l’hospital de dia nefrològic on es fan valoracions més àmplies i tractaments. A més, s’ofereix atenció nefrològica urgent 24 hores diàries els set dies de la setmana per a totes les Terres de l’Ebre, incloent la Unitat de Medicina Intensiva (UMI) de l’Hospital Verge de la Cinta. Si l’any 2013 s’atenien fins a 100 pacients, en el que portem d’any 2018 s’ha arribat fins als 154 pacients, un fet que pot tenir a veure amb el major índex d’envelliment que tenim a les Terres de l’Ebre. El nou centre ha suposat una inversió de més de 3,5 MEUR.. Amb instal·lacions equipades amb tecnologia de darrera generació, el nou equipament permet garantir el benestar i la millora atenció als seus usuaris.

La nova Unitat d’Assistència Nefrològica va entrar en funcionament el passat 30 de juliol. Avui però s’ha inaugurat oficilament. Durant l’acte han intervingut l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; la directora de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, la doctora Almudena Garnica; i el gerent d’operacions de Fresenius Medical Care, Pere Costa. A més, hi ha assistit el conseller delegat de GESAT, Pere Panisello, professionals sanitaris de l’equipament i d’altres centres de referència de Catalunya, així com autoritats del territori.

La directora de l’Hospital ha assegurat que l’obertura d’aquesta nova unitat suposa “un canvi molt important

de les infraestructures on prestem asssistència que milloren el confort dels pacients, la majoria crònics”. Per la seva part, el gerent de Fresenius, empresa que s’ha encarregat de l’equipament de les noves instal·lacions, ha destacat la tecnologia puntera que fa que aquest centre sigui un dels referents del país per al tractament de les patologies renals. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que el municipi fa “un pas més per seguir avançant en una sanitat pública i de qualitat”. “Des de fa molts anys hem apostat per la salut generant equipaments que ens permetin donar serveis capdavanters i on els pacients rebin el millor tractament en les millors condicions, i amb aquesta unitat fem realitat una necessitat que teníem com a territori i que financem com a GESAT, empresa pública de l’Ajuntament de Tortosa”, ha afegit.

Tecnologia de darrera generació

Durant els nou mesos d’execució de l’obra, Fresenius Medical Care com a empresa adjudicatària, ha construït la nova unitat a través d’un espai compartimentat amb murs de vidre que permeten separar la zona de personal sanitari del fluxe de pacients, diferenciant així entre l’àrea de consultes i el de tractament. El centre d’hemodiàlisi està equipat amb monitors de darrera generació dotats de sensors que garanteixen el confort i l’eficàcia de la diàlisi dels pacients, els quals són tractats amb llits que permeten adaptar la seva posició a les necessitats de l’usuari per a la seva comoditat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

‼️ÚLTIMA HORA‼️ 3 nous positius per #coronavirus i 1 mort avui a les Terres ee l’Ebre segons @salutcat i ja són 111 el nombre de casos acumulats. N’hi ha 30 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. Avui hi ha hagut 7 altes a la Regió Sanitària Terres de l'Ebre

Advocats del torn d'ofici del partit judicial de #Tortosa demanen oferir el seu servei telemàticament durant la crisi del #coronavirus https://t.co/bzUHzPCb4r

Els regidors i regidores de @MovemTortosa i @MovemRoquetes donen part de les seues indemnitzacions per fer front a la situació d’emergència pel #coronavirus https://t.co/y4HI87w6tf

‼️ÚLTIMA HORA‼️Mor una tercera religiosa del Convent de la #Consolació a #Jesús per #coronavirus https://t.co/u8QC8wkMPd

‼️EN DIRECTE‼️Compareixença de l’Alcaldessa de #Tortosa @meritxellroige posterior a la reunió diària de la comissió de seguiment del #Covid19. Escolta-la en directe a les 11.15h través del 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST