Pere Panisello presenta la seva renúncia i deixa de ser conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut

Escrit per el 21 de setembre de 2018

El fins ara conseller delegat de GESAT SAM i Tortosa Salut que gestionen l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre, Pere Panisello, ha presentat aquest dijous la seva renúncia davant dels respectius consells d’administració de les dos societats. Ho han anunciat l’Ajuntament de Tortosa a través d’un comunicat. Panisello ha assegurat que és una decisió que havia pres i comunicat a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, i que coincidia amb la finalització de l’encàrrec que li havia fet l’anterior alcalde, Ferran Bel: fer-se càrrec de la sortida dels centres sanitaris de Tortosa de GINSA, societat que s’encarregava de la gestió sanitària dels hospitals de Reus, Móra d’Ebre, Amposta i Tortosa, per aconseguir una millora en la prestació del servei; i que havia de derivar amb una reorganització interna tant de l’Hospital de la Santa Creu com de la Clínica Terres de l’Ebre.
Panisello va ser nomenat conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut, un càrrec que no rep cap tipus de remuneració, el febrer del 2013, coincidint amb l’adquisició per part de l’Ajuntament de la Clínica Terres de l’Ebre. Al setembre del 2015, després de les darreres eleccions municipals, el llavors alcalde Ferran Bel li torna a demanar que s’incorpori a les societats perquè tiri endavant la sortida de GINSA, que es va fer efectiva el passat 31 de desembre, i que s’ha completat durant els primers sis mesos del 2018 quan l’Ajuntament de Tortosa ha assumit ja totes les competències dels dos centres sanitaris.

El fins ara conseller delegat ha explicat, davant dels consells d’administració, que ha decidit presentar la seva renúncia un cop acabada la desconnexió de l’empresa de Reus, un procés que ha estat complex i que ha derivat en una reorganització interna tant de l’Hospital de la Santa Creu com de la Clínica Terres de l’Ebre. A més, també aquesta mateixa setmana s’ha fet la inauguració de la nova unitat nefrològica, que vam posar en marxa a finals de juliol. En els darrers mesos també han coincidit els judicis pels acomiadaments de l’excap de Cuina i l’exdirector de l’Hospital de la Santa Creu. Un d’ells s’ha tornat a ajornar aquesta mateixa setmana i l’altre amb sentència del Jutjat Social, datada el passat 20 de juliol, i on es considera procedent l’acomiadament del cap de Cuina, donant la raó a la decisió presa per l’Ajuntament.

Panisello ha destacat que durant els anys que ha estat conseller delegat s’ha dut a terme l’ampliació de la residència de l’Hospital de Jesús, la nova unitat de cures pal·liatives, la modernització de l’equipament del centre, la gestió de la cafeteria, l’ampliació de l’aparcament, la vigilància nocturna, l’aula de formació i, especialment, la construcció de la nova unitat de nefrologia que dóna servei a totes les Terres de l’Ebre, i que va entrar en funcionament el passat 30 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El fins ara conseller delegat de GESAT SAM i Tortosa Salut que gestionen l’Hospital de la Santa Creu de Jesús i la Clínica Terres de l’Ebre, Pere Panisello, ha presentat aquest dijous la seva renúncia davant dels respectius consells d’administració de les dos societats. Ho han anunciat l’Ajuntament de Tortosa a través d’un comunicat. Panisello ha assegurat que és una decisió que havia pres i comunicat a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, i que coincidia amb la finalització de l’encàrrec que li havia fet l’anterior alcalde, Ferran Bel: fer-se càrrec de la sortida dels centres sanitaris de Tortosa de GINSA, societat que s’encarregava de la gestió sanitària dels hospitals de Reus, Móra d’Ebre, Amposta i Tortosa, per aconseguir una millora en la prestació del servei; i que havia de derivar amb una reorganització interna tant de l’Hospital de la Santa Creu com de la Clínica Terres de l’Ebre.

Panisello va ser nomenat conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut, un càrrec que no rep cap tipus de remuneració, el febrer del 2013, coincidint amb l’adquisició per part de l’Ajuntament de la Clínica Terres de l’Ebre. Al setembre del 2015, després de les darreres eleccions municipals, el llavors alcalde Ferran Bel li torna a demanar que s’incorpori a les societats perquè tiri endavant la sortida de GINSA, que es va fer efectiva el passat 31 de desembre, i que s’ha completat durant els primers sis mesos del 2018 quan l’Ajuntament de Tortosa ha assumit ja totes les competències dels dos centres sanitaris.
El fins ara conseller delegat ha explicat, davant dels consells d’administració, que ha decidit presentar la seva renúncia un cop acabada la desconnexió de l’empresa de Reus, un procés que ha estat complex i que ha derivat en una reorganització interna tant de l’Hospital de la Santa Creu com de la Clínica Terres de l’Ebre. A més, també aquesta mateixa setmana s’ha fet la inauguració de la nova unitat nefrològica, que vam posar en marxa a finals de juliol. En els darrers mesos també han coincidit els judicis pels acomiadaments de l’excap de Cuina i l’exdirector de l’Hospital de la Santa Creu. Un d’ells s’ha tornat a ajornar aquesta mateixa setmana i l’altre amb sentència del Jutjat Social, datada el passat 20 de juliol, i on es considera procedent l’acomiadament del cap de Cuina, donant la raó a la decisió presa per l’Ajuntament.
Panisello ha destacat que durant els anys que ha estat conseller delegat s’ha dut a terme l’ampliació de la residència de l’Hospital de Jesús, la nova unitat de cures pal·liatives, la modernització de l’equipament del centre, la gestió de la cafeteria, l’ampliació de l’aparcament, la vigilància nocturna, l’aula de formació i, especialment, la construcció de la nova unitat de nefrologia que dóna servei a totes les Terres de l’Ebre, i que va entrar en funcionament el passat 30 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST