La Tardor Jove 2018 arriba farcida d’activitats a l’edifici ‘Lo Carrilet’ de Tortosa

Escrit per el 24 de setembre de 2018

Els usuaris de l’Edifici Jove ‘Lo Carrilet’ s’ha incrementat considerablement aquest 2018 respecte de l’any passat. El 2017 van ser un total de 1.369 joves els que van participar en alguna de les activitats proposades per aquest espai, mentre que fins l’agost del 2018 hi han participat 2.584.

Bona part d’aquesta participació anual té lloc durant, precisament, la programació de la Tardor Jove, que enguany incorpora moltes novetats, juntament amb les habituals activitats fixes com “Transformem la Terrasseta”, “La Ruleta dels Musicals”, o els tallers de dibuix i els jocs de rol.

 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, ha presentat la programació de la Tardor Jove 2018 que organitza cada any la regidoria de Joventut, i que enguany anirà carregada d’activitats que es faran entre el 22 de setembre i el 15 de desembre.

La regidora, finalment, ha destacat algunes de les activitats més novedoses, com el taller en dimensió 3D, el taller de manga, el cinefórum sobre anime o les propostes per a Halloween, entre les que destaquen el Halloween Scape Room, la sortida per conéixer un taller d’efectes especials per a cinema de terror, o el concert de Halloween. També s’ha previst al mes de novembre, fer activitats centrades en la cultura japonesa i més concretament amb el món del Manga. Per això s’ha previst fins i tot fer una sortida al Saló del Còmic de Barcelona, sessions de cinema ‘anime’ o un taller d’Origamis.

També està previst celebrar l’activitat ‘Transforma un raconet’. Enguany s’ha escollit la plaça del Temple perquè els joves transformin els bancs que hi ha en aquest indret de la ciutat.

D’altra banda des de la regidoria de Joventut també s’organitza la Jornada del Voluntariat, el 14 de desembre, així com la 6a jornada contra la violència de gènere, en què alumnes de 3r i 4rt d’ESO podran participar en un concurs de curtmetratges sobre aquesta temàtica.

Per a poder gaudir d’aquestes activitats cal tenir entre 15 i 35 anys, i és necessari fer la inscripció donat que són places limitades. Per a informar-se cal adreçar-se a l’Edifici Jove del Carrilet a la plaça del Carrilet (av. Generalitat, 137), o al telèfon 977504573, o a través del twitter de Joventut, @Puntjovetortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els usuaris de l’Edifici Jove ‘Lo Carrilet’ s’ha,  incrementat considerablement aquest 2018 respecte de l’any passat. El 2017 van ser un total de 1.369 joves els que van participar en alguna de les activitats proposades per aquest espai, mentre que fins l’agost del 2018 hi han participat 2.584.

Bona part d’aquesta participació anual té lloc durant, precisament, la programació de la Tardor Jove, que enguany incorpora moltes novetats, juntament amb les habituals activitats fixes com “Transformem la Terrasseta”, “La Ruleta dels Musicals”, o els tallers de dibuix i els jocs de rol.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, ha presentat la programació de la Tardor Jove 2018 que organitza cada any la regidoria de Joventut, i que enguany anirà carregada d’activitats que es faran entre el 22 de setembre i el 15 de desembre.
“Des del moment que va inaugurar l’Edifici Jove -ha explicat la regidora- hem tingut una resposta molt bona per part dels i les joves de la ciutat, amb un important increment en el número de persones que utilitzen els nostres serveis o que participen a les nostres activitats, que ha passat de 1369 persones el 2017 a les 2584 que tenim a setembre de 2018”.
La regidora, finalment, ha destacat algunes de les activitats més novedoses, com el taller en dimensió 3D, el taller de manga, el cinefórum sobre anime o les propostes per a Halloween, entre les que destaquen el Halloween Scape Room, la sortida per conéixer un taller d’efectes especials per a cinema de terror, o el concert de Halloween. També s’ha previst al mes de novembre, fer activitats centrades en la cultura japonesa i més concretament amb el món del Manga. Per això s’ha previst fins i tot fer una sortida al Saló del Còmic de Barcelona, sessions de cinema ‘anime’ o un taller d’Origamis.

Per a poder gaudir d’aquestes activitats cal tenir entre 15 i 35 anys, i és necessari fer la inscripció donat que són places limitades. Per a informar-se cal adreçar-se a l’Edifici Jove del Carrilet a la plaça del Carrilet (av. Generalitat, 137), o al telèfon 977504573, o a través del twitter de Joventut, @Puntjovetortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST