El CB Cantaires celebra el 50è aniversari amb activitats durant tota la temporada

Escrit per el 26 de setembre de 2018

El CB Cantaires celebra el seu 50è aniversari i per commemorar l’efemèrides està organitzant activitats diverses al llarg de tota la temporada 2018-2019. La junta directiva del club ha presentat avui la imatge que s’ha dissenyat per a identificar les bodes d’or del club tortosí, obra del dissenyador gràfic Joan Carles Prats. La vicepresidenta del Cantaires, Cristina Bel, ha explicat que l’objectiu ‘és potenciar el bàsquet a la ciutat a través d’activitats diverses que abarquin tot tipus de públics’. S’organitza des d’un concurs de dibuix per escollir la mascota del club, fins a una competició de Play Station amb el nou joc de la NBA o la presentació del nou llibre del periodista Jordi Robirosa, entre d’altres propostes que s’han d’acabar de concretar. El Cantaires també ha sol.licitat a la Federació Catalana de Bàsquet poder acollir trobades territorials del PDP o finals de competicions. El proper 10 de Novembre tindrà lloc la presentació de tots els equips del CB Cantaires.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que l’Ajuntament sempre està al costat del CB Cantaires però ‘ara amb més motiu i es fa un pas més per donar suport a les activitats que s’organitzen per commemorar els 50 anys de l’entitat’.

D’altra banda, i en el marc del cinquantè aniversari, el Club Bàsquet Cantaires i el Club Bàsquet Rapitenc han oficialtizat la seva vinculació en l’equip Sénior Territorial, integrat per jugadors de les dues entitats. Els presidents dels dos clubs, Sisco Pepió i Joan Balagué, respectivament, han destacat que l’objectiu és promocionar i fer créixer el bàsquet ebrenc. En aquesta categoria és difícil disposar de jugadors, perquè molts nois i noies van a estudiar a fora i es desvinculen del club. Amb aquesta fusió, els dos clubs poden donar sortida a jugadors de categoria sénior que s’han quedat a les Terres de l’Ebre. Des de la Federació Catalana de Bàsquet, el seu representant territorial a Terres de l’Ebre, Ramon Marquès, ha posat de relleu que ‘les institucions hem de salvaguardar la protecció del bàsquet i cal fer una discriminació positiva envers els clubs del territori per les dificultats amb què es troben’.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

El CB Cantaires celebra el seu 50è aniversari i per commemorar l’efemèrides està organitzant activitats diverses al llarg de tota la temporada 2018-2019. La junta directiva del club ha presentat avui la imatge que s’ha dissenyat per a identificar les bodes d’or del club tortosí, obra del dissenyador gràfic Joan Carles Prats. La vicepresidenta del Cantaires, Cristina Bel, ha explicat que l’objectiu ‘és potenciar el bàsquet a la ciutat a través d’activitats diverses que abarquin tot tipus de públics’. S’organitza des d’un concurs de dibuix per escollir la mascota del club, fins a una competició de Play Station amb el nou joc de la NBA o la presentació del nou llibre del periodista Jordi Robirosa, entre d’altres propostes que s’han d’acabar de concretar. El Cantaires també ha sol.licitat a la Federació Catalana de Bàsquet poder acollir trobades territorials del PDP o finals de competicions. El proper 10 de Novembre tindrà lloc la presentació de tots els equips del CB Cantaires.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que l’Ajuntament sempre està al costat del CB Cantaires però ‘ara amb més motiu i es fa un pas més per donar suport a les activitats que s’organitzen per commemorar els 50 anys de l’entitat’.

D’altra banda, i en el marc del cinquantè aniversari, el Club Bàsquet Cantaires i el Club Bàsquet Rapitenc han oficialtizat la seva vinculació en l’equip Sénior Territorial, integrat per jugadors de les dues entitats. Els presidents dels dos clubs, Sisco Pepió i Joan Balagué, respectivament, han destacat que l’objectiu és promocionar i fer créixer el bàsquet ebrenc. En aquesta categoria és difícil disposar de jugadors, perquè molts nois i noies van a estudiar a fora i es desvinculen del club. Amb aquesta fusió, els dos clubs poden donar sortida a jugadors de categoria sénior que s’han quedat a les Terres de l’Ebre. Des de la Federació Catalana de Bàsquet, el seu representant territorial a Terres de l’Ebre, Ramon Marquès, ha posat de relleu que ‘les institucions hem de salvaguardar la protecció del bàsquet i cal fer una discriminació positiva envers els clubs del territori per les dificultats amb què es troben’.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST