El CB Cantaires celebra el 50è aniversari amb activitats durant tota la temporada

Escrit per el 26 de setembre de 2018

El CB Cantaires celebra el seu 50è aniversari i per commemorar l’efemèrides està organitzant activitats diverses al llarg de tota la temporada 2018-2019. La junta directiva del club ha presentat avui la imatge que s’ha dissenyat per a identificar les bodes d’or del club tortosí, obra del dissenyador gràfic Joan Carles Prats. La vicepresidenta del Cantaires, Cristina Bel, ha explicat que l’objectiu ‘és potenciar el bàsquet a la ciutat a través d’activitats diverses que abarquin tot tipus de públics’. S’organitza des d’un concurs de dibuix per escollir la mascota del club, fins a una competició de Play Station amb el nou joc de la NBA o la presentació del nou llibre del periodista Jordi Robirosa, entre d’altres propostes que s’han d’acabar de concretar. El Cantaires també ha sol.licitat a la Federació Catalana de Bàsquet poder acollir trobades territorials del PDP o finals de competicions. El proper 10 de Novembre tindrà lloc la presentació de tots els equips del CB Cantaires.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que l’Ajuntament sempre està al costat del CB Cantaires però ‘ara amb més motiu i es fa un pas més per donar suport a les activitats que s’organitzen per commemorar els 50 anys de l’entitat’.

D’altra banda, i en el marc del cinquantè aniversari, el Club Bàsquet Cantaires i el Club Bàsquet Rapitenc han oficialtizat la seva vinculació en l’equip Sénior Territorial, integrat per jugadors de les dues entitats. Els presidents dels dos clubs, Sisco Pepió i Joan Balagué, respectivament, han destacat que l’objectiu és promocionar i fer créixer el bàsquet ebrenc. En aquesta categoria és difícil disposar de jugadors, perquè molts nois i noies van a estudiar a fora i es desvinculen del club. Amb aquesta fusió, els dos clubs poden donar sortida a jugadors de categoria sénior que s’han quedat a les Terres de l’Ebre. Des de la Federació Catalana de Bàsquet, el seu representant territorial a Terres de l’Ebre, Ramon Marquès, ha posat de relleu que ‘les institucions hem de salvaguardar la protecció del bàsquet i cal fer una discriminació positiva envers els clubs del territori per les dificultats amb què es troben’.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

El CB Cantaires celebra el seu 50è aniversari i per commemorar l’efemèrides està organitzant activitats diverses al llarg de tota la temporada 2018-2019. La junta directiva del club ha presentat avui la imatge que s’ha dissenyat per a identificar les bodes d’or del club tortosí, obra del dissenyador gràfic Joan Carles Prats. La vicepresidenta del Cantaires, Cristina Bel, ha explicat que l’objectiu ‘és potenciar el bàsquet a la ciutat a través d’activitats diverses que abarquin tot tipus de públics’. S’organitza des d’un concurs de dibuix per escollir la mascota del club, fins a una competició de Play Station amb el nou joc de la NBA o la presentació del nou llibre del periodista Jordi Robirosa, entre d’altres propostes que s’han d’acabar de concretar. El Cantaires també ha sol.licitat a la Federació Catalana de Bàsquet poder acollir trobades territorials del PDP o finals de competicions. El proper 10 de Novembre tindrà lloc la presentació de tots els equips del CB Cantaires.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que l’Ajuntament sempre està al costat del CB Cantaires però ‘ara amb més motiu i es fa un pas més per donar suport a les activitats que s’organitzen per commemorar els 50 anys de l’entitat’.

D’altra banda, i en el marc del cinquantè aniversari, el Club Bàsquet Cantaires i el Club Bàsquet Rapitenc han oficialtizat la seva vinculació en l’equip Sénior Territorial, integrat per jugadors de les dues entitats. Els presidents dels dos clubs, Sisco Pepió i Joan Balagué, respectivament, han destacat que l’objectiu és promocionar i fer créixer el bàsquet ebrenc. En aquesta categoria és difícil disposar de jugadors, perquè molts nois i noies van a estudiar a fora i es desvinculen del club. Amb aquesta fusió, els dos clubs poden donar sortida a jugadors de categoria sénior que s’han quedat a les Terres de l’Ebre. Des de la Federació Catalana de Bàsquet, el seu representant territorial a Terres de l’Ebre, Ramon Marquès, ha posat de relleu que ‘les institucions hem de salvaguardar la protecció del bàsquet i cal fer una discriminació positiva envers els clubs del territori per les dificultats amb què es troben’.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST