Alfons Montserrat, nomenat nou director de l’IDECE

Escrit per el 28 de setembre de 2018

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha presidit la primera reunió del Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre d’aquesta legislatura. La reunió ha servit per nomenar l’Alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, nou director de l’organisme, en substitució de Joan Martí Masdéu. Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha destacat que ‘Alfons Montserrat té un gran coneixement del territori i experiència, la qual cosa el fa la persona idònea per dirigir l’IDECE’.

L’ens, que no es reunia des del juny del 2017, reprèn la seva activitat després de la paràlisi a causa de l’aplicació del 155 i que va suposar la congelació de tots els crèdits i per tant, de les accions a realitzar previstes.

Pere Aragonès ha explicat que l’IDECE a partir d’ara està adscrit a l’àrea de Vicepresidència i al Departament d’Economia i Hisenda. Aquest fet, segons el vicepresident del Govern, ‘permet realitzar un treball transversal també amb la Delegació i amb les polítiques econòmiques, per donar un nou impuls a l’ens’. Aragonès ha refermat el compromís del govern català de treballar des de l’Idece pel desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

Un dels objectius que també s’ha marcat l’Idece és potenciar el Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, tal i com han vingut reclamant els agents econòmics i socials del territori.

Contribuir a assolir l’equilibri territorial, fomentar la projecció econòmica i la millora de les infrastructures, són els eixos que s’ha marcat el nou director de l’Idece, Alfons Montserrat, amb una línea de continuïtat del treball realitzat fins ara.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha presidit la primera reunió del Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre d’aquesta legislatura. La reunió ha servit per nomenar l’Alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, nou director de l’organisme, en substitució de Joan Martí Masdéu. Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que ha presidit la primera reunió del consell rector de l’IDECE d’aquesta legislatura. Segons Aragonès, ‘Alfons Montserrat té un gran coneixement del territori i experiència, la qual cosa el fa la persona idònea per dirigir l’IDECE’.

L’ens, que no es reunia des del juny del 2017, reprèn la seva activitat després de la paràlisi a causa de l’aplicació del 155 i que va suposar la congelació de tots els crèdits i per tant, de les accions a realitzar previstes.

Pere Aragonès ha explicat que l’IDECE a partir d’ara està adscrit a l’àrea de Vicepresidència i al Departament d’Economia i Hisenda. Aquest fet, segons el vicepresident del Govern, ‘permet realitzar un treball transversal també amb la Delegació i amb les polítiques econòmiques, per donar un nou impuls a l’ens’. Aragonès ha refermat el compromís del govern català de treballar des de l’Idece pel desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

Un dels objectius que també s’ha marcat l’Idece és potenciar el Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, tal i com han vingut reclamant els agents econòmics i socials del territori.

Contribuir a assolir l’equilibri territorial, fomentar la projecció econòmica i la millora de les infrastructures, són els eixos que s’ha marcat el nou director de l’Idece, Alfons Montserrat, amb una línea de continuïtat del treball realitzat fins ara.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

AVÍS | Us recordem que avui hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍ubicat a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.
Disculpeu les molèsties.

Tren València / Tortosa 19:26 - Barcelona E. França 22:25 circula amb una demora de 30 minuts.

AVÍS | El Consell Comarcal del Baix Ebre us informa que 🗓avui i el 20 de setembre hi haurà un ❌ tall de subministrament d'energia elèctrica al túnel de la via verda, 📍 a PD Mollet de Benifallet, entre les ⏰07.00 i les 12.00 hores per uns treballs de manteniment a la xarxa.

Tren València - L'Aldea-Amposta 19:42 - Est.França 22:25 efectuarà la sortida de l'Aldea-Amposta a les 20:10 amb 60 minuts de demora.

El #Ple de @Tortosa aprova per unanimitat la moció de @MovemTortosa per impulsar la consolidació i recuperació de la torre, el poblat, l'església i la pila baptismal medievals de Fullola.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST