Alfons Montserrat, nomenat nou director de l’IDECE

Escrit per el 28 de setembre de 2018

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha presidit la primera reunió del Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre d’aquesta legislatura. La reunió ha servit per nomenar l’Alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, nou director de l’organisme, en substitució de Joan Martí Masdéu. Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha destacat que ‘Alfons Montserrat té un gran coneixement del territori i experiència, la qual cosa el fa la persona idònea per dirigir l’IDECE’.

L’ens, que no es reunia des del juny del 2017, reprèn la seva activitat després de la paràlisi a causa de l’aplicació del 155 i que va suposar la congelació de tots els crèdits i per tant, de les accions a realitzar previstes.

Pere Aragonès ha explicat que l’IDECE a partir d’ara està adscrit a l’àrea de Vicepresidència i al Departament d’Economia i Hisenda. Aquest fet, segons el vicepresident del Govern, ‘permet realitzar un treball transversal també amb la Delegació i amb les polítiques econòmiques, per donar un nou impuls a l’ens’. Aragonès ha refermat el compromís del govern català de treballar des de l’Idece pel desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

Un dels objectius que també s’ha marcat l’Idece és potenciar el Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, tal i com han vingut reclamant els agents econòmics i socials del territori.

Contribuir a assolir l’equilibri territorial, fomentar la projecció econòmica i la millora de les infrastructures, són els eixos que s’ha marcat el nou director de l’Idece, Alfons Montserrat, amb una línea de continuïtat del treball realitzat fins ara.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha presidit la primera reunió del Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre d’aquesta legislatura. La reunió ha servit per nomenar l’Alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, nou director de l’organisme, en substitució de Joan Martí Masdéu. Així ho ha anunciat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que ha presidit la primera reunió del consell rector de l’IDECE d’aquesta legislatura. Segons Aragonès, ‘Alfons Montserrat té un gran coneixement del territori i experiència, la qual cosa el fa la persona idònea per dirigir l’IDECE’.

L’ens, que no es reunia des del juny del 2017, reprèn la seva activitat després de la paràlisi a causa de l’aplicació del 155 i que va suposar la congelació de tots els crèdits i per tant, de les accions a realitzar previstes.

Pere Aragonès ha explicat que l’IDECE a partir d’ara està adscrit a l’àrea de Vicepresidència i al Departament d’Economia i Hisenda. Aquest fet, segons el vicepresident del Govern, ‘permet realitzar un treball transversal també amb la Delegació i amb les polítiques econòmiques, per donar un nou impuls a l’ens’. Aragonès ha refermat el compromís del govern català de treballar des de l’Idece pel desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

Un dels objectius que també s’ha marcat l’Idece és potenciar el Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, tal i com han vingut reclamant els agents econòmics i socials del territori.

Contribuir a assolir l’equilibri territorial, fomentar la projecció econòmica i la millora de les infrastructures, són els eixos que s’ha marcat el nou director de l’Idece, Alfons Montserrat, amb una línea de continuïtat del treball realitzat fins ara.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

⚠ A l'AP-7 hi ha un carril tallat a l'Ampolla en sentit Tarragona per un accident. Hi ha 1km de retenció. Compte! @transitap7

Afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova https://t.co/emFRqR4jIg

Afectacions que poden superar els 15 minuts derivat d'una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions de Sitges i Vilanova.

Pren possessió la nova junta veïnal de l'EMD de Campredó. L'alcalde-president, Damià Grau, ha tornat a ser investit en el càrrec

4

Queda constituïda la nova corporació municipal de l'Ajuntament de #Tortosa per al mandat 2019-2023 #investiduraTortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST