La Fundació ‘La Caixa’ i l’Ajuntament de Tortosa impulsen 4 programes socials

Escrit per el 3 d'octubre de 2018

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #pletortosa aprova la moció de @MovemTortosa que reclama la creació de l'Autoritat Territorial de Mobilitat de les Terres de l'Ebre amb tots els vots a favor i els vots en contra de @juntspertortosa

El #pletortosa rebutja la moció de la @CUPTortosa reclamant major transparència en els recursos que es destinen a la publicitat institucional i les empreses municipals amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i l'abstenció d'@esquerratortosa

El #pletortosa rebutja la moció de la @CUPTortosa demanant la contractació d'un tècnic/a en polítiques ambientals per enfrontar-se a l'emergència climàtica

El #pletortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per promoure les instal.lacions d'autoconsum amb energia fotovoltaica.

El #pletortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per demanar un servei ferroviari digne a les Terres de l'Ebre

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Tortosa han reforçat el seu compromís amb quatre programes d’acció social al municipi: CaixaProinfància, Incorpora, Gent Gran i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. El sots-director de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han signat un acord per impulsar programes d’acció social al municipi.

Les principals línies d’actuació en el territori són el foment d’accions que afavoreixin l’atenció a la gent gran i a la infància en situació o risc d’exclusió social, la inserció sociolaboral de col·lectius amb especials dificultats per accedir al mercat de treball, i la convivència ciutadana intercultural. Marc Simon ha destacat el compromís de la Caixa amb la ciutat a través d’aquests projectes socials.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, també ha posat de relleu la importància de la col.laboració amb la Caixa per poder dur a terme aquest tipus de projectes que estan donant molt bons resultats al municipi.

L’Obra Social “la Caixa” impulsa, dinamitza i coordina els quatre programes a la zona a través de les entitats socials referents i en estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Tortosa.

CaixaProinfància treballa perquè els menors d’edat en situació de pobresa o exclusió social tinguin les mateixes oportunitats que la resta d’infants. L’objectiu de és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares i fills i promoure accions enfocades al desenvolupament social i educatiu, tant dels més petits com de les seves famílies, a través de diferents iniciatives com reforç educatiu, educació en el lleure o atenció psicosocial, entre d’altres.

El programa d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”, Incorpora, es dirigeix a col·lectius en situació de vulnerabilitat, com ara persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere, aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres.

En el marc del programa de Gent Gran, des de 2015 es desenvolupa a Tortosa el projecte Sempre Acompanyats, que té com a finalitat afrontar el fenomen de la soledat no volguda amb els objectius de sensibilitzar al conjunt de la població sobre aquestes situacions, amb el fi de promoure canvis que ajudin a prevenir- la, i de construir una xarxa sòlida dins la comunitat amb l’objectiu d’enfortir el recolzament social, acompanyar a les persones grans i, des de la suma d’esforços, reduir les situacions de soledat no volguda.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, implementat a Tortosa des del 2010, té com objectiu el foment de la convivència ciutadana intercultural, impulsant la creació d’un model d’intervenció en contextos multiculturals que promogui el desenvolupament comunitari intercultural i una societat cohesionada.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El #pletortosa aprova la moció de @MovemTortosa que reclama la creació de l'Autoritat Territorial de Mobilitat de les Terres de l'Ebre amb tots els vots a favor i els vots en contra de @juntspertortosa

El #pletortosa rebutja la moció de la @CUPTortosa reclamant major transparència en els recursos que es destinen a la publicitat institucional i les empreses municipals amb els vots en contra de @juntspertortosa @PSCTortosa i l'abstenció d'@esquerratortosa

El #pletortosa rebutja la moció de la @CUPTortosa demanant la contractació d'un tècnic/a en polítiques ambientals per enfrontar-se a l'emergència climàtica

El #pletortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per promoure les instal.lacions d'autoconsum amb energia fotovoltaica.

El #pletortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per demanar un servei ferroviari digne a les Terres de l'Ebre

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST