El consell d’alcaldes del Baix Ebre reclama la reactivació de la comissió de seguiment de la mosca negra

Escrit per el 10 d'octubre de 2018

El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre demanarà a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre que creï novament la Comissió tècnica de seguiment per al control de la mosca negra per poder coordinar la lluita contra la plaga al territori. Els alcaldes han abordat la qüestió en la primera trobada del curs, després de constatar la gran afectació que ha tingut enguany la mosca negra durant els mesos d’estiu.

El director tècnic del COPATE, Raül Escosa, ha explicat que ha estat un any atípic per la falta de conveni de finançament amb la Generalitat i l’elevat cabal de l’Ebre, que va obligar a posposar els tractaments fins a finals de maig, quan la plaga ja estava estesa.

En aquest sentit, Escosa ha proposat insistir novament a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) perquè garanteixi uns dies de cabals baixos per efectuar els tractaments amb efectivitat i garanties d’èxit.

D’altra banda, el Consell d’Alcaldes ha acordat elevar, a través del Consell Comarcal, una queixa formal a la companyia Endesa pels talls de subministrament elèctric que han patit diversos municipis de la comarca. L’escrit vol subratllar no només el temps llarg de resposta en la solució de les avaries sinó també “l’atenció pèssima” a la ciutadania i a l’administració. Els alcaldes reclamaran un pla d’inversions adient per mantenir un servei amb garanties que permeti acceptar les demandes de potència actual i futures del sector industrial.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Regidoria de Sanitat i Benestar Social de Campredó.🔴ATENCIÓ. S'ha adquirit una partida de mascaretes per distribuir entre els col.lectius més vulnerables, persones en risc d'exclusió social i comerços essencials. La petició de mascaretes s'ha fer☎977 597050🖥 info@campredo.cat

Regidoria de finances, hisenda i festes.
Comissió d'emergències de l'Ajuntament de Campredó.
Mesures preventives.
mes informació: https://t.co/Hpd0QYpvES

Estigueu ben atents, a partir de l’1 d’abril i durant aquests dies de confinament comencem un concurs per als nostres seguidors🏆

Amb la pluja i el fred, avui fa dia de sofà i manteta. Podeu omplir-lo amb els actes inclosos a l'agenda virtual de #Tortosa. Us en proposem dos per a avui:

- concert Orquestra Simfònica de les TE https://t.co/zXLTNTvWlL

- teatre amb l'obra 'Vaselina' https://t.co/vu9K5eHifA

‼️ÚLTIMA HORA‼️@salutcat confirma 3 casos nous de #coronavirus, elevant a 97 el nombre de casos acumulats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI.
Avui hi ha hagut 1 mort i ja són 5 les víctimes mortals al territori.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre demanarà a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre que creï novament la Comissió tècnica de seguiment per al control de la mosca negra per poder coordinar la lluita contra la plaga al territori. Els alcaldes han abordat la qüestió en la primera trobada del curs, després de constatar la gran afectació que ha tingut enguany la mosca negra durant els mesos d’estiu.

El director tècnic del COPATE, Raül Escosa, ha explicat que ha estat un any atípic per la falta de conveni de finançament amb la Generalitat i l’elevat cabal de l’Ebre, que va obligar a posposar els tractaments fins a finals de maig, quan la plaga ja estava estesa.

En aquest sentit, Escosa ha proposat insistir novament a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) perquè garanteixi uns dies de cabals baixos per efectuar els tractaments amb efectivitat i garanties d’èxit.

D’altra banda, el Consell d’Alcaldes ha acordat elevar, a través del Consell Comarcal, una queixa formal a la companyia Endesa pels talls de subministrament elèctric que han patit diversos municipis de la comarca. L’escrit vol subratllar no només el temps llarg de resposta en la solució de les avaries sinó també “l’atenció pèssima” a la ciutadania i a l’administració. Els alcaldes reclamaran un pla d’inversions adient per mantenir un servei amb garanties que permeti acceptar les demandes de potència actual i futures del sector industrial.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Regidoria de Sanitat i Benestar Social de Campredó.🔴ATENCIÓ. S'ha adquirit una partida de mascaretes per distribuir entre els col.lectius més vulnerables, persones en risc d'exclusió social i comerços essencials. La petició de mascaretes s'ha fer☎977 597050🖥 info@campredo.cat

Regidoria de finances, hisenda i festes.
Comissió d'emergències de l'Ajuntament de Campredó.
Mesures preventives.
mes informació: https://t.co/Hpd0QYpvES

Estigueu ben atents, a partir de l’1 d’abril i durant aquests dies de confinament comencem un concurs per als nostres seguidors🏆

Amb la pluja i el fred, avui fa dia de sofà i manteta. Podeu omplir-lo amb els actes inclosos a l'agenda virtual de #Tortosa. Us en proposem dos per a avui:

- concert Orquestra Simfònica de les TE https://t.co/zXLTNTvWlL

- teatre amb l'obra 'Vaselina' https://t.co/vu9K5eHifA

‼️ÚLTIMA HORA‼️@salutcat confirma 3 casos nous de #coronavirus, elevant a 97 el nombre de casos acumulats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI.
Avui hi ha hagut 1 mort i ja són 5 les víctimes mortals al territori.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST