Belly Run, el Mario Bros de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 11 d'octubre de 2018

Les Terres de l’Ebre tenen el seu Mario Bros particular. Ja es pot descarregar l’app Belly Run Terres de l’Ebre, un nou joc per a mòbil i tauletes que transcorre en espais patrimonials de 36 poblacions del territori. Es tracta d’una APP gratuïta per a sistemes iOS i Android. Es tracta d’ un joc de plataformes de tipus Arcade on el personatge principal, Paco lo Panxut, recorre alguns dels espais més singulars dels municipis de les Terres de l’Ebre. El jugador haurà de superar els nivells ambientats en 36 poblacions ebrenques i afrontar els reptes que se li proposin. Es tracta d’una APP impulsada per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment S.L, dels emprenedors Josep Piñol i Josep Adell.

L’app gratuïta personalitza les poblacions amb un disseny capa 2D —amb programació de Josep Rodríguez Amarità i disseny de Laia Rodríguez Amarità— i està pensada per a la promoció cultural i turística del territori. És el primer cop que un joc per a mòbil recrea costums, tradicions i patrimoni arquitectònic amb una usabilitat adaptada als nous temps. Cada població te la seva pròpia música en format 8bits adaptada pel músic David Mauri. La majoria dels temes són jotes populars tot i què artistes ebrencs han cedit algunes cançons per ser incorporades al joc. És el cas del cantant Joan Rovira que, amb la cançó ‘M’agrada’, posa la música al nivell del joc que transcorre a Camarles, el seu poble de naixement. Al mateix temps, mentre el jugador passa per l’Ametlla de Mar pot escoltar ‘La Farola’ de Miquel del Roig, i ‘Panxampla’ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és la banda sonora d’Alfara de Carles. A Sant Carles de la Ràpita, el grup Equus ha cedit el seu tema ‘Lo barri del Xicago’.

Després dos anys de feina, la sortida al mercat d’aquest producte és una fita i se celebra amb un Gran Rally del personatge protagonista del videojoc: Paco lo Panxut. Ahir dimecres, Paco va esdevenir un personatge de carn i ossos que, amb el seu  cotxe 4L, recorreels municipis per on transcorre el videojoc, en una mena de gimcana durant la qual voldrà saludar les autoritats de cada poble..

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Regidoria de Sanitat i Benestar Social de Campredó.🔴ATENCIÓ. S'ha adquirit una partida de mascaretes per distribuir entre els col.lectius més vulnerables, persones en risc d'exclusió social i comerços essencials. La petició de mascaretes s'ha fer☎977 597050🖥 info@campredo.cat

Regidoria de finances, hisenda i festes.
Comissió d'emergències de l'Ajuntament de Campredó.
Mesures preventives.
mes informació: https://t.co/Hpd0QYpvES

Estigueu ben atents, a partir de l’1 d’abril i durant aquests dies de confinament comencem un concurs per als nostres seguidors🏆

Amb la pluja i el fred, avui fa dia de sofà i manteta. Podeu omplir-lo amb els actes inclosos a l'agenda virtual de #Tortosa. Us en proposem dos per a avui:

- concert Orquestra Simfònica de les TE https://t.co/zXLTNTvWlL

- teatre amb l'obra 'Vaselina' https://t.co/vu9K5eHifA

‼️ÚLTIMA HORA‼️@salutcat confirma 3 casos nous de #coronavirus, elevant a 97 el nombre de casos acumulats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI.
Avui hi ha hagut 1 mort i ja són 5 les víctimes mortals al territori.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Les Terres de l’Ebre tenen el seu Mario Bros particular. Ja es pot descarregar l’app Belly Run Terres de l’Ebre, un nou joc per a mòbil i tauletes que transcorre en espais patrimonials de 36 poblacions del territori. Es tracta d’una APP gratuïta per a sistemes iOS i Android. Es tracta d’ un joc de plataformes de tipus Arcade on el personatge principal, Paco lo Panxut, recorre alguns dels espais més singulars dels municipis de les Terres de l’Ebre. El jugador haurà de superar els nivells ambientats en 36 poblacions ebrenques i afrontar els reptes que se li proposin. Es tracta d’una APP impulsada per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment S.L, dels emprenedors Josep Piñol i Josep Adell.

L’app gratuïta personalitza les poblacions amb un disseny capa 2D —amb programació de Josep Rodríguez Amarità i disseny de Laia Rodríguez Amarità— i està pensada per a la promoció cultural i turística del territori. És el primer cop que un joc per a mòbil recrea costums, tradicions i patrimoni arquitectònic amb una usabilitat adaptada als nous temps. Cada població te la seva pròpia música en format 8bits adaptada pel músic David Mauri. La majoria dels temes són jotes populars tot i què artistes ebrencs han cedit algunes cançons per ser incorporades al joc. És el cas del cantant Joan Rovira que, amb la cançó ‘M’agrada’, posa la música al nivell del joc que transcorre a Camarles, el seu poble de naixement. Al mateix temps, mentre el jugador passa per l’Ametlla de Mar pot escoltar ‘La Farola’ de Miquel del Roig, i ‘Panxampla’ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és la banda sonora d’Alfara de Carles. A Sant Carles de la Ràpita, el grup Equus ha cedit el seu tema ‘Lo barri del Xicago’.

Després dos anys de feina, la sortida al mercat d’aquest producte és una fita i se celebra amb un Gran Rally del personatge protagonista del videojoc: Paco lo Panxut. Ahir dimecres, Paco va esdevenir un personatge de carn i ossos que, amb el seu  cotxe 4L, recorreels municipis per on transcorre el videojoc, en una mena de gimcana durant la qual voldrà saludar les autoritats de cada poble..

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Regidoria de Sanitat i Benestar Social de Campredó.🔴ATENCIÓ. S'ha adquirit una partida de mascaretes per distribuir entre els col.lectius més vulnerables, persones en risc d'exclusió social i comerços essencials. La petició de mascaretes s'ha fer☎977 597050🖥 info@campredo.cat

Regidoria de finances, hisenda i festes.
Comissió d'emergències de l'Ajuntament de Campredó.
Mesures preventives.
mes informació: https://t.co/Hpd0QYpvES

Estigueu ben atents, a partir de l’1 d’abril i durant aquests dies de confinament comencem un concurs per als nostres seguidors🏆

Amb la pluja i el fred, avui fa dia de sofà i manteta. Podeu omplir-lo amb els actes inclosos a l'agenda virtual de #Tortosa. Us en proposem dos per a avui:

- concert Orquestra Simfònica de les TE https://t.co/zXLTNTvWlL

- teatre amb l'obra 'Vaselina' https://t.co/vu9K5eHifA

‼️ÚLTIMA HORA‼️@salutcat confirma 3 casos nous de #coronavirus, elevant a 97 el nombre de casos acumulats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI.
Avui hi ha hagut 1 mort i ja són 5 les víctimes mortals al territori.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST