L’empresa Ous Roig de Tortosa fa donació d’ous i i EPIS als centres de salut de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 9 d'abril de 2020

L’empresa Ous Roig ha fet una donació d’ous i material sanitari per diferents hospitals i centres sanitaris de les Terres de l’Ebre. Concretament, a través de l’Institut Català de la Salut (ICS), s’han distribuït més de 2000 ous entre la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Residència d’avis de la capital del Montsià; així com, Equips de Protecció Individual (EPIS) per a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. D’aquesta manera, l’empresa tortosina vol contribuir a combatre la situació de crisi sanitària si social que s’ha generat arrant de la pandèmia del Covid-19.

Ous Roig, amb seu a Jesús, és una de les empreses alimentàries i ramaderes més importants del territori. Hi treballen de forma directa més de 150 persones, des de la fabricació de pinso per a consum de les seues gallines, fins l’envasat, comercialització i distribució d’ous, passant per la seva producció a les granges. Ous Roig és la marca més reconeguda del seu sector a nivell català i una de les més importants a nivell espanyol, i destaca per la comercialització exclusivament d’ous de gallines criades en llibertat. Un projecte, el de “Gallines Felices”, que marca un compromís ferm per produïr ous de la més alta qualitat i per apostar per una avicultura sostenible; i que va culminar l’any 2018 amb la posada en marxa de la granja ecològica de la Galera, essent l’explotació avícola de producció ecològica més gran del país. Disposa dels principals estàndars de qualitat com la IFS (International Food Standard) i certificacions d’Aenor de benestar animal.”

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’empresa Ous Roig ha fet una donació d’ous i material sanitari per diferents hospitals i centres sanitaris de les Terres de l’Ebre. Concretament, a través de l’Institut Català de la Salut (ICS), s’han distribuït més de 2000 ous entre la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Residència d’avis de la capital del Montsià; així com, Equips de Protecció Individual (EPIS) per a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. D’aquesta manera, l’empresa tortosina vol contribuir a combatre la situació de crisi sanitària si social que s’ha generat arrant de la pandèmia del Covid-19.

Ous Roig, amb seu a Jesús, és una de les empreses alimentàries i ramaderes més importants del territori. Hi treballen de forma directa més de 150 persones, des de la fabricació de pinso per a consum de les seues gallines, fins l’envasat, comercialització i distribució d’ous, passant per la seva producció a les granges. Ous Roig és la marca més reconeguda del seu sector a nivell català i una de les més importants a nivell espanyol, i destaca per la comercialització exclusivament d’ous de gallines criades en llibertat. Un projecte, el de “Gallines Felices”, que marca un compromís ferm per produïr ous de la més alta qualitat i per apostar per una avicultura sostenible; i que va culminar l’any 2018 amb la posada en marxa de la granja ecològica de la Galera, essent l’explotació avícola de producció ecològica més gran del país. Disposa dels principals estàndars de qualitat com la IFS (International Food Standard) i certificacions d’Aenor de benestar animal.”

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST