Salut confirma 11 nous casos de coronavirus a les Terres de l’Ebre i 5 altes hospitalàries

Escrit per el 9 d'abril de 2020

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre informa que avui s’han detectat 11 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 139 el nombre de casos acumulats. D’aquests, hi ha 27 persones hospitalitzades, de les quals 9 es troben a la UCI.

Al territori però no s’ha de lamentar cap nova víctima mortal per COVID-19 en les darreres 24 hores. De moment, són 10 les persones que han mort a causa del coronavirus a les Terres de l’Ebre des que va començar la pandèmia.
Segons el Departament de Salut, avui s’han donat 5 altes a domicili i la primera alta d’UCI. En aquest cas es tracta d’una dona de 59 anys que ha estat ingressada a planta de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre informa que avui s’han detectat 11 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 139 el nombre de casos acumulats. D’aquests, hi ha 27 persones hospitalitzades, de les quals 9 es troben a la UCI.

Al territori però no s’ha de lamentar cap nova víctima mortal per COVID-19 en les darreres 24 hores. De moment, són 10 les persones que han mort a causa del coronavirus a les Terres de l’Ebre des que va començar la pandèmia.
Segons el Departament de Salut, avui s’han donat 5 altes a domicili i la primera alta d’UCI. En aquest cas es tracta d’una dona de 59 anys que ha estat ingressada a planta de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

Increments de temps de recorregut en apropar-se a Barcelona Sants, amb afectacions que poden superar els 15 minuts per treballs a la infraestructura d'aquesta estació.

No prospera la moció de @Cs_Tortosa proposant mesures per garantir la minimització dels contagis de la #covid19 en l'espai públic. Hi han votat en contra @juntspertortosa @PSCTortosa @CUPTortosa i @esquerratortosa s'hi ha abstingut

El #pleTortosa aprova la moció de @Cs_Tortosa per demanar la millora de la neteja i manteniment del clavegueram, la neteja d'embornals per evitar inundacions i propagació de plagues així com la neteja viària. L'únic vot en contra ha estat el de la @CUPTortosa

El #PleTortosa aprova per unanimitat la moció d'@esquerratortosa per garantir el dret a l'habitatge digne. Es reclama que @Tortosa realitzi llistat dels pisos buits del municipi i sol.liciti la seva cessió als bancs i grans tenidors

El #PleTortosa la moció de @MovemTortosa reclamant que es retirin de l'espai públic les plaques on encara consta el tractament de Molt Honorable a l'expresident Jordi Pujol amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de @juntspertortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST