Les Superheroïnes donen consells per ajudar a entretenir als xiquets durant el confinament, mentre l’Escola de Teatre continua amb classes virtuals

Escrit per el 15 d'abril de 2020

La companyia infantil les Superheroïnes dóna consells als xiquets i xiquetes per passar un confinament més entretingut a través del nou canal de  YouTube de l’Escola municipal de Teatre de Tortosa. 

 

Sota el lema #superheroinescontraelcoronavirus la companyia infantil Les Superheroïnes sorgida de l’escola municipal de Teatre de Tortosa vol mantenir el contacte amb el seu públic,. A través del nou canal de Youtube de l’Escola, les cinc superheroïnes s’adreçaran als xiquets i xiquetes, i els donaran consells per passar el confinament de forma més entretinguda. L’Escola de Teatre de Tortosa va estrenar aquest nou canal de Youtub el passat…., coincidint amb el dia Mundial del Teatre que enguany s’ha hagut de commemorar lluny dels escenaris. L’escola ho va fer amb un espectacle virtual, a mode de recopilatori d’algunes de les obres que els alumnes havien representat. Marga Julià, directora de l’escola de Teatre de Tortosa, assegura que és una forma de mantenir el contacte amb el públic…

A nivell lectiu, l’Escola municipal de Teatre de Tortosa s’ha hagut d’adaptar també a les circumstàncies per la crisi de coronavirus i a l’igual que la resta de centres educatius, va tancar les aules el passat 13 de març. Conscients que és improbable que es puguin remprendre les classes presencials, els professors s’han estructurat per a fer-les o bé via telemàtica o bé enviant càpsules als alumnes encomanant-los tasques d’interpretació que han de retornar a través d’un vídeo. Marga Julià…

 

La crisi del coronavirus però no només ha interromput les classes de l’Escola municipal de Teatre, sinó també els diferents espectacles que s’estaven preparant de cara a final de curs, en un any molt especial per a l’Escola municipal de Teatre de Tortosa, ja que celebra el seu desè aniversari. De fet, ja no es va poder estrenar el seu primer espectacle de producció pròpia en anglès, Our Future, que s’havia preparat amb motiu del Tortosa English Festival. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La companyia infantil les Superheroïnes dóna consells als xiquets i xiquetes per passar un confinament més entretingut a través del nou canal de  YouTube de l’Escola municipal de Teatre de Tortosa. 

 

Sota el lema #superheroinescontraelcoronavirus la companyia infantil Les Superheroïnes sorgida de l’escola municipal de Teatre de Tortosa vol mantenir el contacte amb el seu públic,. A través del nou canal de Youtube de l’Escola, les cinc superheroïnes s’adreçaran als xiquets i xiquetes, i els donaran consells per passar el confinament de forma més entretinguda. L’Escola de Teatre de Tortosa va estrenar aquest nou canal de Youtub el passat…., coincidint amb el dia Mundial del Teatre que enguany s’ha hagut de commemorar lluny dels escenaris. L’escola ho va fer amb un espectacle virtual, a mode de recopilatori d’algunes de les obres que els alumnes havien representat. Marga Julià, directora de l’escola de Teatre de Tortosa, assegura que és una forma de mantenir el contacte amb el públic…

A nivell lectiu, l’Escola municipal de Teatre de Tortosa s’ha hagut d’adaptar també a les circumstàncies per la crisi de coronavirus i a l’igual que la resta de centres educatius, va tancar les aules el passat 13 de març. Conscients que és improbable que es puguin remprendre les classes presencials, els professors s’han estructurat per a fer-les o bé via telemàtica o bé enviant càpsules als alumnes encomanant-los tasques d’interpretació que han de retornar a través d’un vídeo. Marga Julià…

 

La crisi del coronavirus però no només ha interromput les classes de l’Escola municipal de Teatre, sinó també els diferents espectacles que s’estaven preparant de cara a final de curs, en un any molt especial per a l’Escola municipal de Teatre de Tortosa, ja que celebra el seu desè aniversari. De fet, ja no es va poder estrenar el seu primer espectacle de producció pròpia en anglès, Our Future, que s’havia preparat amb motiu del Tortosa English Festival. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST