El sector de l’Hostaleria al Camp de Tarragona i l’Ebre reclama una reducció efectiva d’impostos i rebutja l’ús de mampares contra el coronavirus

Escrit per el 27 d'abril de 2020

L’hostaleria del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre reclama una reducció efectiva d’impostos i rebutja l’ús de mampares contra el coronavirus.. El sector hostaler de la demarcació de Tarragona afronta amb una profunda incertesa els pròxims mesos davant la crisi del coronavirus i intenta buscar fórmules per garantir la seva subsistència. Segons han admès els participants en una taula rodona organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) sobre el futur del sector, moltes empreses hauran de tancar en la línia del que pot passar a la resta del país. De moment, no hi ha consens sobre la viabilitat d’iniciatives com el repartiment de menjar a domicili més enllà de la seva utilitat de parar el cop en el moment actual. En aquest sentit, la representant de l’Associació d’Hostaleria a les TE, Juani Piñana, considera que aquestes són opcions que caldrà considerar davant la incertesa que planteja el moment actual i, especialment, la perspectiva d’un estiu molt complex davant les limitacions que pugui establir el govern i la previsible caiguda de la demanda.

Els representants de l’entitat admeten que la recuperació pot anar també per subsectors d’activitat concrets i, així, creuen que en el cas dels banquets i les bodes aquesta pot arribar més tard.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’hostaleria del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre reclama una reducció efectiva d’impostos i rebutja l’ús de mampares contra el coronavirus.. El sector hostaler de la demarcació de Tarragona afronta amb una profunda incertesa els pròxims mesos davant la crisi del coronavirus i intenta buscar fórmules per garantir la seva subsistència. Segons han admès els participants en una taula rodona organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) sobre el futur del sector, moltes empreses hauran de tancar en la línia del que pot passar a la resta del país. De moment, no hi ha consens sobre la viabilitat d’iniciatives com el repartiment de menjar a domicili més enllà de la seva utilitat de parar el cop en el moment actual. En aquest sentit, la representant de l’Associació d’Hostaleria a les TE, Juani Piñana, considera que aquestes són opcions que caldrà considerar davant la incertesa que planteja el moment actual i, especialment, la perspectiva d’un estiu molt complex davant les limitacions que pugui establir el govern i la previsible caiguda de la demanda.

Els representants de l’entitat admeten que la recuperació pot anar també per subsectors d’activitat concrets i, així, creuen que en el cas dels banquets i les bodes aquesta pot arribar més tard.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST