WIN Complex Esportiu Tortosa prepara la reobertura de les instal·lacions per al dia 2 de juny

Escrit per el 27 de maig de 2020

El WIN Complex Esportiu Tortosa ja està implementant les mesures de seguretat específiques a les seves instal·lacions, establint els protocols que hauran de seguir tots els abonats a partir del dimarts 2 de juny.

Seguint les normatives dictades per a la prevenció del coronavirus, en aquesta fase de reobertura es presenta una nova proposta d’horaris i activitats que garanteix els requisits establerts per l’administració. L’horari del WIN serà de 6.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 21.30 h, deixant una franja horària al migdia sense activitat, durant la qual es desinfectarà i es netejarà la instal·lació en profunditat, de la mateixa manera que es farà en finalitzar la jornada.

Tanmateix, l’aforament es veurà reduït a un 30% de la seva capacitat total, malgrat que se’n preveu un increment a mesura que vagin avançant les fases. A més, les activitats dirigides es duran a terme majoritàriament a la zona de solàrium, a excepció de l’spinning. En cas d’inclemències meteorològiques, es dividirà el grup en dos i es traslladarà l’activitat a les dues sales interiors.

Piscina i sala de fitness tancades

En aquesta primera setmana d’obertura el WIN Complex Esportiu Tortosa manté la piscina i la sala de fitness tancades per una qüestió de seguretat. De tota manera, s’anirà informant els abonats de la implementació de serveis a mesura que els protocols canviïn. També queden suspesos els cursets de natació i les escoles esportives de natació i rítmica. Així mateix, tampoc es presta el servei d’escola de pàdel, per bé que sí que es duen a terme classes individuals amb cita prèvia. De la mateixa manera, també es poden reservar les pistes per dur-hi a terme partides.

Quota gratuïta durant el mes de juny

Donada la reducció de l’aforament, així com de les activitats i serveis prestats per garantir les mesures inicials de reobertura, el WIN Complex Esportiu Tortosa no cobrarà la mensualitat del mes de juny als abonats.

Amb aquesta reobertura finalitzen els més de dos mesos de tancament de les instal·lacions en els quals l’activitat del centre no ha parat. Des de la primera setmana el Complex ha impartit sessions en línia per a tots els públics a través de la plataforma Entreno a casa.

Mesures específiques aplicades

Atenent a les restriccions d’aforament i als requisits de neteja i desinfecció, així com per evitar el risc de contagi i propagació de la Covid-19, durant aquesta primera etapa de reobertura el WIN Complex Esportiu Tortosa ha detallat les mesures següents:

Col·lectius de risc: En aquesta fase, es recomana als col·lectius de risc que no vagin al WIN: persones de més de 60 anys, persones amb malaltiescardiovasculars, hipertensió arterial, diabetis i embarassades.
Les persones que presentin simptomatologia (tos, febre, dificultat per respirar, etc.) que pugui estar associada amb la Covid-19 no podran accedir a les instal·lacions esportives fins que els confirmin que no hi ha risc de contagi.
Cita prèvia: Els usuaris només podran accedir al Complex amb cita prèvia a través del web www.tortosa.poliwincloud.com o del telèfon 977 50 47 07. No es podrà accedir a la instal·lació fins 10 minuts abans de l’activitat i els usuaris s’hauran d’esperar a l’exterior de les instal·lacions, respectant el distanciament social.
Controls d’accés: Per garantir que ningú entri a les instal·lacions amb febre i gèrmens, es prendrà la temperatura i s’habilitarà material per a la desinfecció de mans i sabatilles. A més, els usuaris hauran de mantenir la distància interpersonal de 2 metres.
Mesures d’higiene: S’han establert uns protocols extraordinaris en les rutines de neteja per garantir la desinfecció dels espais i del material després de cada ús. S’ha reservat una franja de 30 minuts després de cada classe dirigida perquè el personal de neteja pugui desinfectar la sala. Els usuaris també s’hauran de fer càrrec de la desinfecció del material utilitzat. En aquest sentit, es distribuiran polvoritzadors de producte desinfectant i paper.
Ventilació: Es procedirà a una renovació constant de l’aire per a eliminar el risc del virus en suspensió, assegurant una ventilació adequada amb aire exterior de tots els espais interns.
Els usuaris hauran de venir amb roba esportiva des de casa. Si porten algun objecte personal, l’hauran de deixar a les zones habilitades de la sala.
És obligatori l’ús de mascaretes per accedir a les instal·lacions esportives. Tan sols es podran retirar en el moment de fer l’exercici físic, i hauran de tornar a fer-ne ús en finalitzar. També és obligatori portar la tovallola i l’ampolla d’aigua.

Campus esportius estiu 2020

Pel que fa a properes activitats, el Complex Esportiu Tortosa anuncia l’organitzaciódels campus esportius durant aquest estiu a les instal·lacions de Tortosa i Jesús.Davant la desescalada prevista per les autoritats i la progressiva tornada a una certa normalitat en les pròximes setmanes, el complex esportiu municipal té previst oferir campus esportius durant els mesos de juliol i agost. L’oferta s’estructurarà a partir de 3 tipologies de campus –campus multiesport, campus de futbol i campus de rítmica– tots amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física, estimular la socialització de xiquets i xiquetes i fomentar valors com el respecte, la col·laboració o l’autoestima.

Els campus s’han plantejat tenint en compte que hi hagi el mínim contacte entre menors de diferents edats i campus, i sempre responent a la normativa establertadavant la crisi de la Covid-19. Per això, s’establiran horaris d’entrada i sortida escalonats, horaris diferenciats per als diferents espais de les instal·lacions i ràtios per grups i responsable més baixos dels habituals. També, de la mateixa manera que amb l’obertura de les instal·lacions, durant els campus se seguiran estrictes mesures d’higiene i desinfecció de material i espais.

Properament el centre en donarà més detalls juntament amb la data d’obertura de les preinscripcions.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El WIN Complex Esportiu Tortosa ja està implementant les mesures de seguretat específiques a les seves instal·lacions, establint els protocols que hauran de seguir tots els abonats a partir del dimarts 2 de juny.

Seguint les normatives dictades per a la prevenció del coronavirus, en aquesta fase de reobertura es presenta una nova proposta d’horaris i activitats que garanteix els requisits establerts per l’administració. L’horari del WIN serà de 6.30 h a 13.30 h i de 15.30 h a 21.30 h, deixant una franja horària al migdia sense activitat, durant la qual es desinfectarà i es netejarà la instal·lació en profunditat, de la mateixa manera que es farà en finalitzar la jornada.

Tanmateix, l’aforament es veurà reduït a un 30% de la seva capacitat total, malgrat que se’n preveu un increment a mesura que vagin avançant les fases. A més, les activitats dirigides es duran a terme majoritàriament a la zona de solàrium, a excepció de l’spinning. En cas d’inclemències meteorològiques, es dividirà el grup en dos i es traslladarà l’activitat a les dues sales interiors.

Piscina i sala de fitness tancades

En aquesta primera setmana d’obertura el WIN Complex Esportiu Tortosa manté la piscina i la sala de fitness tancades per una qüestió de seguretat. De tota manera, s’anirà informant els abonats de la implementació de serveis a mesura que els protocols canviïn. També queden suspesos els cursets de natació i les escoles esportives de natació i rítmica. Així mateix, tampoc es presta el servei d’escola de pàdel, per bé que sí que es duen a terme classes individuals amb cita prèvia. De la mateixa manera, també es poden reservar les pistes per dur-hi a terme partides.

Quota gratuïta durant el mes de juny

Donada la reducció de l’aforament, així com de les activitats i serveis prestats per garantir les mesures inicials de reobertura, el WIN Complex Esportiu Tortosa no cobrarà la mensualitat del mes de juny als abonats.

Amb aquesta reobertura finalitzen els més de dos mesos de tancament de les instal·lacions en els quals l’activitat del centre no ha parat. Des de la primera setmana el Complex ha impartit sessions en línia per a tots els públics a través de la plataforma Entreno a casa.

Mesures específiques aplicades

Atenent a les restriccions d’aforament i als requisits de neteja i desinfecció, així com per evitar el risc de contagi i propagació de la Covid-19, durant aquesta primera etapa de reobertura el WIN Complex Esportiu Tortosa ha detallat les mesures següents:

Col·lectius de risc: En aquesta fase, es recomana als col·lectius de risc que no vagin al WIN: persones de més de 60 anys, persones amb malaltiescardiovasculars, hipertensió arterial, diabetis i embarassades.
Les persones que presentin simptomatologia (tos, febre, dificultat per respirar, etc.) que pugui estar associada amb la Covid-19 no podran accedir a les instal·lacions esportives fins que els confirmin que no hi ha risc de contagi.
Cita prèvia: Els usuaris només podran accedir al Complex amb cita prèvia a través del web www.tortosa.poliwincloud.com o del telèfon 977 50 47 07. No es podrà accedir a la instal·lació fins 10 minuts abans de l’activitat i els usuaris s’hauran d’esperar a l’exterior de les instal·lacions, respectant el distanciament social.
Controls d’accés: Per garantir que ningú entri a les instal·lacions amb febre i gèrmens, es prendrà la temperatura i s’habilitarà material per a la desinfecció de mans i sabatilles. A més, els usuaris hauran de mantenir la distància interpersonal de 2 metres.
Mesures d’higiene: S’han establert uns protocols extraordinaris en les rutines de neteja per garantir la desinfecció dels espais i del material després de cada ús. S’ha reservat una franja de 30 minuts després de cada classe dirigida perquè el personal de neteja pugui desinfectar la sala. Els usuaris també s’hauran de fer càrrec de la desinfecció del material utilitzat. En aquest sentit, es distribuiran polvoritzadors de producte desinfectant i paper.
Ventilació: Es procedirà a una renovació constant de l’aire per a eliminar el risc del virus en suspensió, assegurant una ventilació adequada amb aire exterior de tots els espais interns.
Els usuaris hauran de venir amb roba esportiva des de casa. Si porten algun objecte personal, l’hauran de deixar a les zones habilitades de la sala.
És obligatori l’ús de mascaretes per accedir a les instal·lacions esportives. Tan sols es podran retirar en el moment de fer l’exercici físic, i hauran de tornar a fer-ne ús en finalitzar. També és obligatori portar la tovallola i l’ampolla d’aigua.

Campus esportius estiu 2020

Pel que fa a properes activitats, el Complex Esportiu Tortosa anuncia l’organitzaciódels campus esportius durant aquest estiu a les instal·lacions de Tortosa i Jesús.Davant la desescalada prevista per les autoritats i la progressiva tornada a una certa normalitat en les pròximes setmanes, el complex esportiu municipal té previst oferir campus esportius durant els mesos de juliol i agost. L’oferta s’estructurarà a partir de 3 tipologies de campus –campus multiesport, campus de futbol i campus de rítmica– tots amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física, estimular la socialització de xiquets i xiquetes i fomentar valors com el respecte, la col·laboració o l’autoestima.

Els campus s’han plantejat tenint en compte que hi hagi el mínim contacte entre menors de diferents edats i campus, i sempre responent a la normativa establertadavant la crisi de la Covid-19. Per això, s’establiran horaris d’entrada i sortida escalonats, horaris diferenciats per als diferents espais de les instal·lacions i ràtios per grups i responsable més baixos dels habituals. També, de la mateixa manera que amb l’obertura de les instal·lacions, durant els campus se seguiran estrictes mesures d’higiene i desinfecció de material i espais.

Properament el centre en donarà més detalls juntament amb la data d’obertura de les preinscripcions.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST