L’Ajuntament de Tortosa suspèn la Festa del Renaixement i la proclamació de pubilles de les Festes de la Cinta

Escrit per el 29 de maig de 2020

L’Ajuntament de Tortosa ha anunciat que suspèn la Festa del Renaixement que s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol. Tampoc es farà l’acte de proclamació de les Pubilles i Reines de les Festes de la Cinta al setembre.  

La crisi sanitària per la covid-19 ha obligat finalment a l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre a prendre la decisió de suspendre la Festa del Renaixement i reformular les Festes de la Cinta. Així, la celebració del 25è aniversari de la Festa del Renaixement de Tortosa, prevista per enguany, s’aplaça i  es celebrarà el 2021, coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana que ostentarà la ciutat. En tractar-se d’una festa basada en espectacles i concerts en espais petits, que concentren molt de públic, feia inviable garantir les mesures de seguretat que es recomanen per evitar el contagi del coronavirus.

Tot i això l’Ajuntament de Tortosa treballa per oferir tastets de Renaixement durant tot l’estiu, amb espectacles i concerts relacionats amb la Festa, per donar suport a les entitats culturals així com dinamitzar el comerç i el turisme de la ciutat. Així ho ha anunciat avui l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

Pel que fa a les Festes de la Cinta 2020 que es celebren a principis de setembre, ha quedat suspès l’acte de proclamació de les Reines i Pubilles. L’alcaldessa ha explicat que s’ha acordat amb les entitats que ho vulguin, que puguin tenir el doble de pubilles i pubilletes l’any que ve. 

L’alcaldessa ha explicat que encara no s’ha decidit com es podrà celebrar la Cinta 2020, però no es renuncia a organitzar algun esdeveniment de la festa major de Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha anunciat que suspèn la Festa del Renaixement que s’havia de celebrar del 23 al 26 de juliol. Tampoc es farà l’acte de proclamació de les Pubilles i Reines de les Festes de la Cinta al setembre.  

La crisi sanitària per la covid-19 ha obligat finalment a l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre a prendre la decisió de suspendre la Festa del Renaixement i reformular les Festes de la Cinta. Així, la celebració del 25è aniversari de la Festa del Renaixement de Tortosa, prevista per enguany, s’aplaça i  es celebrarà el 2021, coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana que ostentarà la ciutat. En tractar-se d’una festa basada en espectacles i concerts en espais petits, que concentren molt de públic, feia inviable garantir les mesures de seguretat que es recomanen per evitar el contagi del coronavirus.

Tot i això l’Ajuntament de Tortosa treballa per oferir tastets de Renaixement durant tot l’estiu, amb espectacles i concerts relacionats amb la Festa, per donar suport a les entitats culturals així com dinamitzar el comerç i el turisme de la ciutat. Així ho ha anunciat avui l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé…

Pel que fa a les Festes de la Cinta 2020 que es celebren a principis de setembre, ha quedat suspès l’acte de proclamació de les Reines i Pubilles. L’alcaldessa ha explicat que s’ha acordat amb les entitats que ho vulguin, que puguin tenir el doble de pubilles i pubilletes l’any que ve. 

L’alcaldessa ha explicat que encara no s’ha decidit com es podrà celebrar la Cinta 2020, però no es renuncia a organitzar algun esdeveniment de la festa major de Tortosa. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El Col·legi d'Advocats i Advocades de #Tortosa reclama més accés a la justícia gratuïta https://t.co/w7xZA9TYmE

La imatge de la Mare de Déu de la #Cinta del Cim de Caro apareix destrossada per un acte vandàlic https://t.co/m9MW2Sr5PA

S'esfondra la teulada d'un immoble deshabitat al nucli antic de #Tortosa. https://t.co/rU3Po2OIDe

Lliuren els XIII Premis Federico Mayor Zaragoza de forma virtual @unesco_tortosa
https://t.co/V5fMUN2I0B

El Centre Cívic de Ferreries de #Tortosa acull una nova campanya de donació de sang aquest dissabte @donarsang https://t.co/5LE0oIU4jk

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST