‘Tortosa, viu l’Estiu’, proposa més d’un centenar d’activitats culturals a la ciutat, els mesos de juliol i agost

Escrit per el 1 de juliol de 2020

Sota el lema Tortosa Viu l’Estiu,  l’Ajuntament ha programat més d’un centenar d’activitats gratuïtes relacionades amb el turisme, la cultura i la Festa del Renaixement per suplir les tradicionals festes  d’aquesta època, que s’han hagut de cancel.lar a causa de la pandèmia. Els primers actes arrenquen aquest divendres.

Les Regidories de Turisme, Cultura i  Festes de l’Ajuntament de Tortosa han unit esforços per configurar una programació diversa i per a tot tipus de públic amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat durant els mesos de juliol i agost. Tortosa, Viu l’Estiu inclourà més d’un centenar d’activitats que van des d’accions de descoberta de la ciutat, fins a actuacions teatrals i musicals, cinema a la fresca, la Mostra de Jazz o les Flaires del Renaixement. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa assegura que van adreçades tan al públic local com als visitants i que la programació complementa les campanyes de dinamització del comerç i del turisme…

La majoria seran espectacles itinerants pel centre històric i la zona comercial del centre de la ciutat,  per complir amb les mesures i les distàncies de seguretat. Hi haurà però tres emplaçaments fixos com són la Plaça de l’’Absis de la Catedral, el Museu de Tortosa i el Parc Teodor Gonzàlez, on s’hi programarà el cinema a la fresca, concerts o  algun dels espectacles relacionats amb la Festa del Renaixement. En aquest cas, sota el títol de Flaires del Renaixement, els caps de setmana de juliol, es podrà gaudir de tastets d’aquesta festa de recreació històrica que enguany complia 25 anys: el ball de cavallets, la comedia dell arte o la desfilada de nobles entre d’altres. En el marc de la festa, A la plaça de l’Àbsis de la Catedral s’han programat també actuacions dels Abanderats de la Colla Jove, del Cor Flúmine, del Cor La Binota i del grup Quico el Celio el Noi i el Mut de Ferreries, amb l’espectacle ‘Sense Taverna’. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que amb aquesta programació també es vol contribuir a ajudar les entitats i formacions culturals que a causa de la pandèmia no han pogut dur a terme les actuacions que tenien previstes…

En l’àmbit cultural, Tortosa, viu l’estiu inclou Ciinema a la Fresca al Parc i a l’Àbsis, concerts de diferents estils amb artistes locals així com la programació de la Mostra de Jazz o les activitats relacionades amb el Sant Jordi que el gremi de llibreters ha previst celebrar el 23 de juliol. 

Pel que fa al turisme, també s’organitzen durant l’estiu activitats de descoberta de la ciutat i del patrimoni al Museu de Tortosa o visites guiades al Call Jueu, adreçades sobretot als visitants. 

Totes les actuacions són gratuïtes, però cal obtindre el tiquet per a les que es duran a terme en espais d’aforament limitat a través de la plataforma Ebreticket o contactant amb el departament de Festes (festes@tortosa.cat). El programa d’activitats es podrà consultar a la web municipal: www.tortosa.cat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Sota el lema Tortosa Viu l’Estiu,  l’Ajuntament ha programat més d’un centenar d’activitats gratuïtes relacionades amb el turisme, la cultura i la Festa del Renaixement per suplir les tradicionals festes  d’aquesta època, que s’han hagut de cancel.lar a causa de la pandèmia. Els primers actes arrenquen aquest divendres.

Les Regidories de Turisme, Cultura i  Festes de l’Ajuntament de Tortosa han unit esforços per configurar una programació diversa i per a tot tipus de públic amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat durant els mesos de juliol i agost. Tortosa, Viu l’Estiu inclourà més d’un centenar d’activitats que van des d’accions de descoberta de la ciutat, fins a actuacions teatrals i musicals, cinema a la fresca, la Mostra de Jazz o les Flaires del Renaixement. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa assegura que van adreçades tan al públic local com als visitants i que la programació complementa les campanyes de dinamització del comerç i del turisme…

La majoria seran espectacles itinerants pel centre històric i la zona comercial del centre de la ciutat,  per complir amb les mesures i les distàncies de seguretat. Hi haurà però tres emplaçaments fixos com són la Plaça de l’’Absis de la Catedral, el Museu de Tortosa i el Parc Teodor Gonzàlez, on s’hi programarà el cinema a la fresca, concerts o  algun dels espectacles relacionats amb la Festa del Renaixement. En aquest cas, sota el títol de Flaires del Renaixement, els caps de setmana de juliol, es podrà gaudir de tastets d’aquesta festa de recreació històrica que enguany complia 25 anys: el ball de cavallets, la comedia dell arte o la desfilada de nobles entre d’altres. En el marc de la festa, A la plaça de l’Àbsis de la Catedral s’han programat també actuacions dels Abanderats de la Colla Jove, del Cor Flúmine, del Cor La Binota i del grup Quico el Celio el Noi i el Mut de Ferreries, amb l’espectacle ‘Sense Taverna’. L’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que amb aquesta programació també es vol contribuir a ajudar les entitats i formacions culturals que a causa de la pandèmia no han pogut dur a terme les actuacions que tenien previstes…

En l’àmbit cultural, Tortosa, viu l’estiu inclou Ciinema a la Fresca al Parc i a l’Àbsis, concerts de diferents estils amb artistes locals així com la programació de la Mostra de Jazz o les activitats relacionades amb el Sant Jordi que el gremi de llibreters ha previst celebrar el 23 de juliol. 

Pel que fa al turisme, també s’organitzen durant l’estiu activitats de descoberta de la ciutat i del patrimoni al Museu de Tortosa o visites guiades al Call Jueu, adreçades sobretot als visitants.  Totes les activitats de Tortosa viu l’Estiu són gratuïtes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST