Patax, The Sey Sister i la Tortosa Big Band, caps de cartell de la XXVII Mostra de Jazz Tortosa

Escrit per el 17 de juliol de 2020

La XXVII Mostra de Jazz comptarà enguany com a caps de cartell amb Patax, The Sey Sister i la Tortosa Big Band. El festival s’ha hagut d’adaptar a la nova situació i no comptarà amb grans grups internacionals, com altres anys. Els concerts tindran lloc entre el 30 de juliol al 15 d’agost.

És un dels pocs festivals que es podrà mantenir en peu aquest estiu a la ciutat de Tortosa, que s’ha vist obligada a cancel·lar altres com la Festa del Renaixement. Tots els concerts d’enguany es duran a terme en espais oberts i participaran en aquesta ocasió fins a 24 locals de restauració. Enguany el cartell no podrà comptar amb grups internacionals i l’ocupen formacions de l’estat espanyol i sobretot del voltant de les Terres de l’Ebre. Així ho explicava el director de la Mostra, Xavier Bertomeu.

El concert inaugural enguany es durà a terme el 30 de juliol de la mà de la banda Patax, que fusiona flamenc, salsa i jazz i que encapçala el bateria Jorge Perez. En aquesta mostra també hi destaca el concert del 6 d’agost de les 3 germanes “The Sey Sisters” i que arriben amb el seu darrer disc ‘Rise’. Aquests dos concerts tindran lloc al Museu de Tortosa i seran de pagament, mentre que el darrer cap de cartell, la Tortosa Big Band, actuarà al Parc Teodor González el 14 d’agost i serà gratuït. Durant els 3 caps de setmana hi actuaran també més d’una vintena de grups de diferents estils i en diversos espais de la ciutat. Com cada any, la Mostra es complementa amb altres activitats com ara exposicions. La que es duu cada any amb els cartells participants al concurs, aquest cop serà virtual. D’altra banda a la sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa s’exposaran els dibuixos al voltant del món del jazz, a càrrec d’Abel Carrasco i Toni Térmens, que oferiran una performance el 4 d’agost a mode d’inauguració. Els dies del 5 al 7 d’agost també es trobarà a la plaça de l’Ajuntament la Fira del Disc. La programació també compta amb una trobada d’Urban Scketchers i un taller de fotografia a càrrec de Rafael Ricote. Finalment enguany també tindrà lloc les Jornades Culinàries de la Cuina Cajún, que portaran als plats la fusió de la gastronomia pròpia de Nova Orleans.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST