El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del CB Cantaires Tortosa

Escrit per el 24 de juliol de 2020

El CB Cantaires de Tortosa ha arribat a un acord amb el tècnic Berni Rubio per entrenar l’equip Sénior masculí, la temporada 2020-2021. El reusenc, de 44 anys, a més de dirigir el primer equip del club, que ha ascendit a Tercera Catalana, també es farà càrrec del Júnior Masculí i de l’Infantil B Masculí.

Berni Rubio, que la temporada 2019-2020 ha entrenat al Sese de Barcelona, compta amb una gran trajectòria en el bàsquet femení, on ha aconseguit ascensos a Primera Catalana Femenina, Copa Catalunya femenina i Lliga femenina 2. S’ha proclamat dues vegades campió de Copa Catalunya femenina i ha estat campió de Catalunya júnior i preinfantil femení. El director tècnic del CB Cantaires, Javi Hernández, s’ha mostrat molt satisfet per poder comptar amb un entrenador de l’experiència de Berni Rubio en el seu staff…

D’altra banda, també s’ha incorporat a l’equip d’entrenadors, el tècnic francès, Romain Fromanger, que dirigirà el Cadet i el Mini masculins i l’Infantil femení. Fromanger té 40 anys i en fa 10 que és entrenador.  També té llarga experència en bàsquet femení. A França ha entrenat al Poitiers U-15 i al Club de la regió de Colomiers (Toulouse) NF1 U-17 . També ha dirigit la CODM Meknes de la 1a Divisió fememina del Marroc i va ser director tècnic del Club finalista de la Copa deltron. Com a tècnic ha participat a més a la Copa àrab de Campions de clubs. La seva darrera experiència ha estat de nou a França , on ha entrenat al Club d’Annonay NM2 de l’U18F regional i U15M Regional.

Staff Tècnic complert

Amb Berni Rubio i Romain Fromanger es completa l’staff del CB Cantaires Tortosa de cara la propera temporada que també ha incorporat Carlos Ortiz que dirigirà el Júnior Femení i l’Infantil Masculí. Tanquen l’estaff tècnic el propi Javi Hernández que , a més de ser el director tècnic del club, entrenarà el Cadet femení i el Mini femení; Martí Carot, jugador júnior, que s’estrenarà com a entrenador dirigint el Premini i Eva Sebastià que entrenarà als més menuts de l’Escoleta, i a més, serà segona entrenadora del Cadet femení. Javi Hernández posa de relleu l’experiència i la qualitat de la plantilla d’entrenadors que tindrà el club de cara la propera temporada que …

A més també formen part de l’equip tècnic, les jugadores Laura Carbó, Paula Muiño i Camila Salazar, com a segones entrenadores de l’Infantil femení, l’Infantil B masculí i el Mini femení, respectivament.

El CB Cantaires té previst iniciar els entrenaments de pretemporada el proper 31 d’agost

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El CB Cantaires de Tortosa ha arribat a un acord amb el tècnic Berni Rubio per entrenar l’equip Sénior masculí, la temporada 2020-2021. El reusenc, de 44 anys, a més de dirigir el primer equip del club, que ha ascendit a Tercera Catalana, també es farà càrrec del Júnior Masculí i de l’Infantil B Masculí.

Berni Rubio, que la temporada 2019-2020 ha entrenat al Sese de Barcelona, compta amb una gran trajectòria en el bàsquet femení, on ha aconseguit ascensos a Primera Catalana Femenina, Copa Catalunya femenina i Lliga femenina 2. S’ha proclamat dues vegades campió de Copa Catalunya femenina i ha estat campió de Catalunya júnior i preinfantil femení. El director tècnic del CB Cantaires, Javi Hernández, s’ha mostrat molt satisfet per poder comptar amb un entrenador de l’experiència de Berni Rubio en el seu staff…

D’altra banda, també s’ha incorporat a l’equip d’entrenadors, el tècnic francès, Romain Fromanger, que dirigirà el Cadet i el Mini masculins i l’Infantil femení. Fromanger té 40 anys i en fa 10 que és entrenador.  També té llarga experència en bàsquet femení. A França ha entrenat al Poitiers U-15 i al Club de la regió de Colomiers (Toulouse) NF1 U-17 . També ha dirigit la CODM Meknes de la 1a Divisió fememina del Marroc i va ser director tècnic del Club finalista de la Copa deltron. Com a tècnic ha participat a més a la Copa àrab de Campions de clubs. La seva darrera experiència ha estat de nou a França , on ha entrenat al Club d’Annonay NM2 de l’U18F regional i U15M Regional.

Staff Tècnic complert

Amb Berni Rubio i Romain Fromanger es completa l’staff del CB Cantaires Tortosa de cara la propera temporada que també ha incorporat Carlos Ortiz que dirigirà el Júnior Femení i l’Infantil Masculí. Tanquen l’estaff tècnic el propi Javi Hernández que , a més de ser el director tècnic del club, entrenarà el Cadet femení i el Mini femení; Martí Carot, jugador júnior, que s’estrenarà com a entrenador dirigint el Premini i Eva Sebastià que entrenarà als més menuts de l’Escoleta, i a més, serà segona entrenadora del Cadet femení. Javi Hernández posa de relleu l’experiència i la qualitat de la plantilla d’entrenadors que tindrà el club de cara la propera temporada que …

A més també formen part de l’equip tècnic, les jugadores Laura Carbó, Paula Muiño i Camila Salazar, com a segones entrenadores de l’Infantil femení, l’Infantil B masculí i el Mini femení, respectivament.

El CB Cantaires té previst iniciar els entrenaments de pretemporada el proper 31 d’agost

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email
Comparteix a Google+

Twitter

El festival @acelobertfest celebrarà la nova edició a octubre amb un format reduït https://t.co/25uaQ6vJ0m

L'Ajuntament de @Tortosa aprova la plurianualitat de la urbanització de la plaça d'Espanya i l’increment de les subvencions a les entitats esportives https://t.co/F0nmY0VKmU

Empreses i autònoms ja poden sol·licitar l’ajut de 400 euros a l’Ajuntament de @Tortosa
https://t.co/bx5cOJQnmx

La Zona Blava de #Tortosa serà gratuïta la primera hora d'estacionament a partir de dilluns https://t.co/tcgaFPDpGA

El tècnic reusenc Berni Rubio, nou entrenador del Sénior del @cbcantaires Tortosa https://t.co/ANUIUfKCsC

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST