ERC reclama la convocatòria urgent del consell d’administració de l’Hospital de Jesús pel brot de COVID i l’Alcaldessa assegura que ja n’ha informat als portaveus dels grups municipals

Escrit per el 30 de juliol de 2020

Esquerra Republicana-Tortosa Sí ha reclamat la convocatòria urgent del consell d’administració de l’Hospital de Jesús perquè als seus membres del brot de Covid-19 que pateix el centre sociosanitari. El govern municipal de Tortosa ha assegurat que ha informat en tot moment als grups de l’oposició d’aquest episodi.

La representant d’Esquerra REpublicana al Consell d’administració de l’Hospital de la  Santa Creu de Jesús, Pilar Caballé, ha registrat una petició en què demana informació sobre quina és la situació actual i quins protocols s’han adoptat per gestionar aquest brot de coronavirus. Caballé assegura que com a vocal d’aquest ens no ha rebut cap informació de la situació que afecta el centre sociosanitari. La regidora d’ERC diu que l’alcaldessa no pot defugir responsabilitats de compartir la informació en aquest òrgan i ha reclamat que es convoqui una reunió del consell d’administració…

 

En aquest sentit, L’alcaldessa i presidenta del Consell d’Administració de Gessat, Meritxell Roigé ha assegurat que des que es van detectar els primers positius de coronavirus a l’Hospital, va informar en tot moment a tots els portaveus dels grups municipals.Roigé ha recordat que ha recordat que  actualment les dades relacionades amb el brot de Covid-19 del centre sociosanitari les facilita el departament de Salut i que els nous casos que hi ha hagut es deriven dels contactes dels primers positius, una dada que controla la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, que és qui n’informa públicament….

 

Roigé també ha matisat que  l’Hospital de la Santa Creu de Jesús no s’ha aïllat en cap moment, sinó que només s’han restringit les visites.

Segons el departament de Salut el brot de l’Hospital de la Santa Creu ha augmentat en 2 els casos positius de coronavirus i ja en suma 30, sent el més nombrós de les TE. També s’ha detectat un tercer brot a Tortosa sorgit en l’àmbit familiar, amb 3 positius i 10 persones de contacte en seguiment. L’altre brot a la capital del Baix Ebre es manté amb 9 positius i 6 persones en segument. 

D’altra banda, L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha confirma que una parada del mercat de Tortosa ha hagut de tancar temporalment després que un treballador resultés positiu per coronavirus. Segons Roigé, els seus contactes ja han estat aïllats. L’alcaldessa ha afirmat que s’han pres tots les mesures de seguretat necessàries, i que el mercat municipal funciona amb normalitat.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Esquerra Republicana-Tortosa Sí ha reclamat la convocatòria urgent del consell d’administració de l’Hospital de Jesús perquè als seus membres del brot de Covid-19 que pateix el centre sociosanitari. El govern municipal de Tortosa ha assegurat que ha informat en tot moment als grups de l’oposició d’aquest episodi.

La representant d’Esquerra REpublicana al Consell d’administració de l’Hospital de la  Santa Creu de Jesús, Pilar Caballé, ha registrat una petició en què demana informació sobre quina és la situació actual i quins protocols s’han adoptat per gestionar aquest brot de coronavirus. Caballé assegura que com a vocal d’aquest ens no ha rebut cap informació de la situació que afecta el centre sociosanitari. La regidora d’ERC diu que l’alcaldessa no pot defugir responsabilitats de compartir la informació en aquest òrgan i ha reclamat que es convoqui una reunió del consell d’administració…

 

En aquest sentit, L’alcaldessa i presidenta del Consell d’Administració de Gessat, Meritxell Roigé ha assegurat que des que es van detectar els primers positius de coronavirus a l’Hospital, va informar en tot moment a tots els portaveus dels grups municipals.Roigé ha recordat que ha recordat que  actualment les dades relacionades amb el brot de Covid-19 del centre sociosanitari les facilita el departament de Salut i que els nous casos que hi ha hagut es deriven dels contactes dels primers positius, una dada que controla la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, que és qui n’informa públicament….

 

Roigé també ha matisat que  l’Hospital de la Santa Creu de Jesús no s’ha aïllat en cap moment, sinó que només s’han restringit les visites.

Segons el departament de Salut el brot de l’Hospital de la Santa Creu ha augmentat en 2 els casos positius de coronavirus i ja en suma 30, sent el més nombrós de les TE. També s’ha detectat un tercer brot a Tortosa sorgit en l’àmbit familiar, amb 3 positius i 10 persones de contacte en seguiment. L’altre brot a la capital del Baix Ebre es manté amb 9 positius i 6 persones en segument. 

D’altra banda, L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha confirma que una parada del mercat de Tortosa ha hagut de tancar temporalment després que un treballador resultés positiu per coronavirus. Segons Roigé, els seus contactes ja han estat aïllats. L’alcaldessa ha afirmat que s’han pres tots les mesures de seguretat necessàries, i que el mercat municipal funciona amb normalitat.

 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 En directe, a les 13h:

▶ L’Ajuntament de Tortosa aprova la llicència d’obres per retirar el Monument a la Batalla de l’Ebre.

▶ Cemex assegura que utilitza ja un 46% de combustibles no fòssils en la seva fàbrica de ciment d'Alcanar.

@radiotortosa
@laplanaradio

⚠ ATENCIÓ. Dimecres 24 de febrer està previst que els Bombers de la Generalitat duguen a terme tasques de crema controlada de vegetació en 1,8 hectàrees de la zona del Coll de l'Alba de #Tortosa. @bomberscat @BombersTortosa @PLTortosa.

📻Escolteu en directe l’acte inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021 a 103.3FM i a https://t.co/WjkmdzTPk4 i al 📲FB: https://t.co/inzmSLypxi

Aquesta és la participació a #Tortosa i a la demarcació de #Tarragona a aquesta hora en les #Eleccions14F ⬇️⬇️

2

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST