Tortosa amplia el servei d’informació i atenció a les dones (SIAD), amb visites itinerants a Jesús i Campredó

Escrit per el 7 d'octubre de 2021

L’Ajuntament de Tortosa ha ampliat el servei que presta el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb visites itinerants descentralitzades a diversos punts del municipi. Després que ja s’implantessen a Jesús, ara les visites també s’estenen a Campredó, a més de les atencions que es presten a la seu del SIAD, situada a la Plaça dels Dolors. En els dos casos, les atencions itinerants es duen a terme a les dependències de les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD), els dilluns i els dimecres en horari de tarda. Segons ha explicat Dolors Bel, regidora de xxx de l’Ajuntament de Tortosa s’ha començat per aquests dos pobles a descentralitzar aquest servei perquè són els de major població i on hi poden haver més dones que el necessitin…

 Les visites van a càrrec de la psicòloga i de l’advocada del SIAD de Tortosa, que atenen les dones que necessiten informar-se o rebre suport.  

El SIAD de Tortosa ofereix suport tècnic, psicològic i jurídic a totes les dones que ho necessiten. Es tracta d’un servei públic, gratuït i confidencial que vol donar resposta a la diversitat de necessitats i demandes de les dones i contribuir a la sensibilització i detecció precoç de les situacions de discriminació i de violència masclista. Dolors Bel…

 És un servei de proximitat adreçat a les dones del municipi de Tortosa, associacions, entitats i professionals que actuen en l’àmbit de les dones i que possibilita l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i formatiu, entre d’altres.

 Per poder acollir-s’hi, cal sol·licitar cita als telèfons del SIAD: el 677 568 745 i el 977 445 897.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha ampliat el servei que presta el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb visites itinerants descentralitzades a diversos punts del municipi. Després que ja s’implantessen a Jesús, ara les visites també s’estenen a Campredó, a més de les atencions que es presten a la seu del SIAD, situada a la Plaça dels Dolors. En els dos casos, les atencions itinerants es duen a terme a les dependències de les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD), els dilluns i els dimecres en horari de tarda. Segons ha explicat Dolors Bel, regidora de xxx de l’Ajuntament de Tortosa s’ha començat per aquests dos pobles a descentralitzar aquest servei perquè són els de major població i on hi poden haver més dones que el necessitin…

 Les visites van a càrrec de la psicòloga i de l’advocada del SIAD de Tortosa, que atenen les dones que necessiten informar-se o rebre suport.  

El SIAD de Tortosa ofereix suport tècnic, psicològic i jurídic a totes les dones que ho necessiten. Es tracta d’un servei públic, gratuït i confidencial que vol donar resposta a la diversitat de necessitats i demandes de les dones i contribuir a la sensibilització i detecció precoç de les situacions de discriminació i de violència masclista. Dolors Bel…

 És un servei de proximitat adreçat a les dones del municipi de Tortosa, associacions, entitats i professionals que actuen en l’àmbit de les dones i que possibilita l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i formatiu, entre d’altres.

 Per poder acollir-s’hi, cal sol·licitar cita als telèfons del SIAD: el 677 568 745 i el 977 445 897.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST