Movem Terres de l’Ebre valora negativament la proposta de pressupostos del Govern per discriminar clarament les Terres de l’Ebre

Escrit per el 12 de novembre de 2021

Movem Terres de l’Ebre ha fet una valoració negativa de la proposta de pressupostos presentada pel Govern de la Generalitat perquè considera que són uns comptes que clarament les Terres de l’Ebre. El diputat al Parlament i líder de Movem Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, planteja directament l’esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel govern d’ERC i Junts pel 2022, si no s’obren les portes a la negociació…

des de la formació progressista consideren que els pressupostos catalans reconeixen que els del Govern de Coalició de l’Estat són uns bons pressupostos per Catalunya, amb la inversió més alta en els últims 10 anys i la reforma fiscal del 2020. Tanmateix, consideren pura hipocresia la posició de Junts, que amb una mà estava votant en contra al Congrés i amb l’altra, sumant els milions que anaven per Catalunya. “No només hipòcrita, també irresponsable i diu ben poc d’un partit que aspira a seguir a governant Catalunya; per tant, la cosa no va de sigles, va de decidir on van avui aquests diners”, apunta Jordan.

Pel que fa a Terres de l’Ebre, consideren que aquestes estan clarament discriminades en relació als altres territoris de Catalunya i que els pressupostos no incorporen qüestions importants com el nou hospital de referència o les millores necessàries a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Tampoc apareixen inversions al sistema ferroviari on hi té competència el Govern de la Generalitat, tot i l’aprovació al Parlament de Catalunya d’una proposta presentada justament pel grup parlamentari d’En Comú Podem en relació a la millora dels trens i que és reclamada pel territori de fa temps. En canvi, apareixen 120 milions d’euros per comprar uns terrenys a la zona de Tarragona pel projecte Hard Rock, “molts més del que es destinen per promoure la indústria a tota Catalunya” declara Jordan.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Movem Terres de l’Ebre ha fet una valoració negativa de la proposta de pressupostos presentada pel Govern de la Generalitat perquè considera que són uns comptes que clarament les Terres de l’Ebre. El diputat al Parlament i líder de Movem Terres de l’Ebre, Jordi Jordan, planteja directament l’esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel govern d’ERC i Junts pel 2022, si no s’obren les portes a la negociació…

des de la formació progressista consideren que els pressupostos catalans reconeixen que els del Govern de Coalició de l’Estat són uns bons pressupostos per Catalunya, amb la inversió més alta en els últims 10 anys i la reforma fiscal del 2020. Tanmateix, consideren pura hipocresia la posició de Junts, que amb una mà estava votant en contra al Congrés i amb l’altra, sumant els milions que anaven per Catalunya. “No només hipòcrita, també irresponsable i diu ben poc d’un partit que aspira a seguir a governant Catalunya; per tant, la cosa no va de sigles, va de decidir on van avui aquests diners”, apunta Jordan.

Pel que fa a Terres de l’Ebre, consideren que aquestes estan clarament discriminades en relació als altres territoris de Catalunya i que els pressupostos no incorporen qüestions importants com el nou hospital de referència o les millores necessàries a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Tampoc apareixen inversions al sistema ferroviari on hi té competència el Govern de la Generalitat, tot i l’aprovació al Parlament de Catalunya d’una proposta presentada justament pel grup parlamentari d’En Comú Podem en relació a la millora dels trens i que és reclamada pel territori de fa temps. En canvi, apareixen 120 milions d’euros per comprar uns terrenys a la zona de Tarragona pel projecte Hard Rock, “molts més del que es destinen per promoure la indústria a tota Catalunya” declara Jordan.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST