El Gran Recapte d’Aliments torna a recollir donacions virtuals

Escrit per el 18 de novembre de 2021

Com a conseqüència de la Covid-19 el Gran Recapte d’aliments manté un any més les donacions monetàries a les caixes dels grans supermercats. Des del Banc d’Aliments apunten que la campanya és més necessària que mai, ja que amb la pandèmia la demanda d’aliments ha augmentat un 35%, tot i que a les Terres de l’Ebre la xifra és inferior. 

En aquesta edició, que tindrà lloc del 19 fins el 27 de novembre, només hi haurà dos punts físics de recollida a Tortosa: al Mercat Municipal i a Soldebre. Tampoc hi haurà voluntaris als supermercats i establiments durant la campanya, amb excepció dels dies 19 i 20 que faran tasques informatives. Des del Banc d’Aliments apunten que per fer aquests treballs es necessitaran 700 voluntaris.

Com a novetat d’enguany, es reforça el paper del petit comerç amb una APP o caixes de recollida. Ho explica Òscar Ologaray, és el portaveu del Banc dels Aliments.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, destaca la solidaritat de la ciutat amb altres recollides d’aliments i referma també el compromís de l’ajuntament amb les entitats socials, duplicant la partida econòmica als pressupostos de 2022.

Des del Banc d’aliments també han destacat que actualment estan repartint més aliments que el moment més greu que la crisi de 2008. Però puntualitzen que no és que empitjorin les dades, sinó que amb els anys estan més preparats i arriben a més gent necessitada

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Com a conseqüència de la Covid-19 el Gran Recapte d’aliments manté un any més les donacions monetàries a les caixes dels grans supermercats. Des del Banc d’Aliments apunten que la campanya és més necessària que mai, ja que amb la pandèmia la demanda d’aliments ha augmentat un 35%, tot i que a les Terres de l’Ebre la xifra és inferior. 

En aquesta edició, que tindrà lloc del 19 fins el 27 de novembre, només hi haurà dos punts físics de recollida a Tortosa: al Mercat Municipal i a Soldebre. Tampoc hi haurà voluntaris als supermercats i establiments durant la campanya, amb excepció dels dies 19 i 20 que faran tasques informatives. Des del Banc d’Aliments apunten que per fer aquests treballs es necessitaran 700 voluntaris.

Com a novetat d’enguany, es reforça el paper del petit comerç amb una APP o caixes de recollida. Ho explica Òscar Ologaray, és el portaveu del Banc dels Aliments.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, destaca la solidaritat de la ciutat amb altres recollides d’aliments i referma també el compromís de l’ajuntament amb les entitats socials, duplicant la partida econòmica als pressupostos de 2022.

Des del Banc d’aliments també han destacat que actualment estan repartint més aliments que el moment més greu que la crisi de 2008. Però puntualitzen que no és que empitjorin les dades, sinó que amb els anys estan més preparats i arriben a més gent necessitada

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST