Preocupació a l’Ebre l’evolució de la Covid que tensa el sistema sanitari

Escrit per el 1 de desembre de 2021

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, alerta que hi ha “preocupació per l’evolució de la pandèmia”, ja que hi ha signes de tensionament als centres hospitalaris del territori  amb 22 ingressats, 5 d’ells a l’UCI. Actualment hi ha 43 brots actius, 2 d’ells en centres educatius del Perelló i Ulldecona, així com en residències d’avis. Tot i que l’alt índex de vacunació al territori, més del 80%, canvia l’escenari d’aquesta onada, Salvadó ha demanat prudència i reduir la interacció social.

Paral·lelament, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha anunciat que a partir d’aquest dimarts s’imposen restriccions per a l’accés d’acompanyants. La mesura sorgeix arran d’un brot intern de pacient al centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, alerta que hi ha “preocupació per l’evolució de la pandèmia”, ja que hi ha signes de tensionament als centres hospitalaris del territori  amb 22 ingressats, 5 d’ells a l’UCI. Actualment hi ha 43 brots actius, 2 d’ells en centres educatius del Perelló i Ulldecona, així com en residències d’avis. Tot i que l’alt índex de vacunació al territori, més del 80%, canvia l’escenari d’aquesta onada, Salvadó ha demanat prudència i reduir la interacció social.

Paral·lelament, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha anunciat que a partir d’aquest dimarts s’imposen restriccions per a l’accés d’acompanyants. La mesura sorgeix arran d’un brot intern de pacient al centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST