Preocupació a l’Ebre l’evolució de la Covid que tensa el sistema sanitari

Escrit per el 1 de desembre de 2021

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, alerta que hi ha “preocupació per l’evolució de la pandèmia”, ja que hi ha signes de tensionament als centres hospitalaris del territori  amb 22 ingressats, 5 d’ells a l’UCI. Actualment hi ha 43 brots actius, 2 d’ells en centres educatius del Perelló i Ulldecona, així com en residències d’avis. Tot i que l’alt índex de vacunació al territori, més del 80%, canvia l’escenari d’aquesta onada, Salvadó ha demanat prudència i reduir la interacció social.

Paral·lelament, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha anunciat que a partir d’aquest dimarts s’imposen restriccions per a l’accés d’acompanyants. La mesura sorgeix arran d’un brot intern de pacient al centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, alerta que hi ha “preocupació per l’evolució de la pandèmia”, ja que hi ha signes de tensionament als centres hospitalaris del territori  amb 22 ingressats, 5 d’ells a l’UCI. Actualment hi ha 43 brots actius, 2 d’ells en centres educatius del Perelló i Ulldecona, així com en residències d’avis. Tot i que l’alt índex de vacunació al territori, més del 80%, canvia l’escenari d’aquesta onada, Salvadó ha demanat prudència i reduir la interacció social.

Paral·lelament, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha anunciat que a partir d’aquest dimarts s’imposen restriccions per a l’accés d’acompanyants. La mesura sorgeix arran d’un brot intern de pacient al centre hospitalari.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST