El Pressupost de Tortosa per al 2022 destina 675.000 € a millorar la via pública i per a la supressió de barreres arquitectòniques

Escrit per el 1 de desembre de 2021

El govern municipal de Tortosa lliura al llarg d’esta setmana tota la informació dels capítols del projecte de pressupost municipal del 2022 als diferents grups polítics i ha iniciat ja una nova ronda de contactes amb els portaveus per tal de cercar acords que facen possible l’aprovació del comptes per a l’any que ve. El tinent d’alcalde d’Hisenda, Fernando Saporta, ha detallat que el pressupost comptarà amb un capítol d’inversions de 925.000 euros, destinats majoritàriament a realitzar actuacions de millora a la via pública. Concretament 550.000 euros, per a seguir actuant en voreres i asfaltatge i  s’ha creat una partida específica, de 125.000 euros, per continuar suprimint barreres arquitectòniques al llarg de tota la ciutat. També s’inclou l’increment del 25% dels fons que es destinen als pressupostos participatius, per la qual cosa passaria dels 200.000 euros actuals a 250.000 euros. Paral·lelament, el regidor ha concretat que el pressupost també destina una partida per a iniciar la redacció del nou Pla de mobilitat de Tortosa, que haurà de concretar les necessitats “actuals i futures” de la ciutat en esta matèria…

Saporta ha recordat que el pressupost deixa al marge les inversions en grans obres “expressament, per a evitar divergències amb la resta de grups”…

El tinent d’alcalde d’hisenda ha matisat que la previsió de construir un pavelló als Josepets no s’inclou al pressupost de Tortosa per al 2022, ja que es planteja amb l’aportació d’1,5 M€ que arribaran a través dels pressupostos generals de l’Estat. Segons Saporta, no s’entendria que aquesta obra fos un impediment per aprovar el pressupost municipal…

El responsable d’Hisenda a l’Ajuntament de Tortosa ha assegurat que sense un nou pressupost l’Ajuntament no podrà utilitzar l’aportació addicional, de més d’1,2 milions, que arribaran per la participació en els tributs de l’Estat”, així com tampoc les aportacions addicionals per impostos com l’ICIO o l’IAE.

La reducció de l’endeutament és un altre factor destacat, segons ha manifestat el regidor d’Hisenda: l’Ajuntament treballa amb la previsió d’amortitzar al llarg de l’any com a mínim 3,8 M€ en préstecs

Per tot plegat Saporta ha insistit que és “molt important” que es puguin tirar endavant els comptes per a l’any que ve, i ha estès la mà a fer “totes les reunions que siguen necessàries” amb els grups de l’oposició per a que en faciliten l’aprovació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El govern municipal de Tortosa lliura al llarg d’esta setmana tota la informació dels capítols del projecte de pressupost municipal del 2022 als diferents grups polítics i ha iniciat ja una nova ronda de contactes amb els portaveus per tal de cercar acords que facen possible l’aprovació del comptes per a l’any que ve. El tinent d’alcalde d’Hisenda, Fernando Saporta, ha detallat que el pressupost comptarà amb un capítol d’inversions de 925.000 euros, destinats majoritàriament a realitzar actuacions de millora a la via pública. Concretament 550.000 euros, per a seguir actuant en voreres i asfaltatge i  s’ha creat una partida específica, de 125.000 euros, per continuar suprimint barreres arquitectòniques al llarg de tota la ciutat. També s’inclou l’increment del 25% dels fons que es destinen als pressupostos participatius, per la qual cosa passaria dels 200.000 euros actuals a 250.000 euros. Paral·lelament, el regidor ha concretat que el pressupost també destina una partida per a iniciar la redacció del nou Pla de mobilitat de Tortosa, que haurà de concretar les necessitats “actuals i futures” de la ciutat en esta matèria…

Saporta ha recordat que el pressupost deixa al marge les inversions en grans obres “expressament, per a evitar divergències amb la resta de grups”…

El tinent d’alcalde d’hisenda ha matisat que la previsió de construir un pavelló als Josepets no s’inclou al pressupost de Tortosa per al 2022, ja que es planteja amb l’aportació d’1,5 M€ que arribaran a través dels pressupostos generals de l’Estat. Segons Saporta, no s’entendria que aquesta obra fos un impediment per aprovar el pressupost municipal…

El responsable d’Hisenda a l’Ajuntament de Tortosa ha assegurat que sense un nou pressupost l’Ajuntament no podrà utilitzar l’aportació addicional, de més d’1,2 milions, que arribaran per la participació en els tributs de l’Estat”, així com tampoc les aportacions addicionals per impostos com l’ICIO o l’IAE.

La reducció de l’endeutament és un altre factor destacat, segons ha manifestat el regidor d’Hisenda: l’Ajuntament treballa amb la previsió d’amortitzar al llarg de l’any com a mínim 3,8 M€ en préstecs

Per tot plegat Saporta ha insistit que és “molt important” que es puguin tirar endavant els comptes per a l’any que ve, i ha estès la mà a fer “totes les reunions que siguen necessàries” amb els grups de l’oposició per a que en faciliten l’aprovació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST