Endesa ha finalitzat els treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica aèria de baixa tensió a Xerta.

Escrit per el 20 de gener de 2022

Concretament, la Companyia Endesa ha actuat sobre els carrers Antoni Añón, Bisbe Sentis, Dos de Maig, Unió, Sant Antoni, del Calvari i Sant Josep de Xerta. L’empresa  ha substituït un total de 1.625 metres de xarxa aèria per una línia engrapada a la façana dels edificis. Una actuació que millora la seguretat a l’hora que es reforça el servei i es redueix l’impacte visual. Aquests treballs també suposen una millora en l’eficiència energètica de la xarxa perquè el cablejat és més resistent als fenòmens meteorològics adversos i se’n beneficiaran de manera directa uns 300 abonats d’Endesa a Xerta.  L’Alcalde de Xerta, Roger Avinyó, ha valorat positivament aquestes intervencions perquè a banda de millorar la seguretat i l’estètica, permetran evitar els continus talls de subministrament elèctric en alguns punts on la línea era antiga…

L’alcalde de Xerta ha explicat que enguany Endesa actuarà sobre tres carrers més del municipi i es soterrarà un encreuament de la plaça Major. Roger Avinyó…

Endesa ha invertit 35.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica a Xerta. Una actuació que s’emmarca en el pla de millora de les infraestructures elèctriques d’Endesa a les Terres de l’Ebre  per a dotar la xarxa dels darrers avenços i millores tecnològiques amb l’objectiu de guanyar en seguretat i fiabilitat, i per tant donar un servei de més qualtiat a tots els clients.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Concretament, la Companyia Endesa ha actuat sobre els carrers Antoni Añón, Bisbe Sentis, Dos de Maig, Unió, Sant Antoni, del Calvari i Sant Josep de Xerta. L’empresa  ha substituït un total de 1.625 metres de xarxa aèria per una línia engrapada a la façana dels edificis. Una actuació que millora la seguretat a l’hora que es reforça el servei i es redueix l’impacte visual. Aquests treballs també suposen una millora en l’eficiència energètica de la xarxa perquè el cablejat és més resistent als fenòmens meteorològics adversos i se’n beneficiaran de manera directa uns 300 abonats d’Endesa a Xerta.  L’Alcalde de Xerta, Roger Avinyó, ha valorat positivament aquestes intervencions perquè a banda de millorar la seguretat i l’estètica, permetran evitar els continus talls de subministrament elèctric en alguns punts on la línea era antiga…

L’alcalde de Xerta ha explicat que enguany Endesa actuarà sobre tres carrers més del municipi i es soterrarà un encreuament de la plaça Major. Roger Avinyó…

Endesa ha invertit 35.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica a Xerta. Una actuació que s’emmarca en el pla de millora de les infraestructures elèctriques d’Endesa a les Terres de l’Ebre  per a dotar la xarxa dels darrers avenços i millores tecnològiques amb l’objectiu de guanyar en seguretat i fiabilitat, i per tant donar un servei de més qualtiat a tots els clients.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST