La PDE se sent cap de turc de SERCOSA per la seva oposició al projecte de construcció d’assuts al riu.

Escrit per el 20 de gener de 2022

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha denunciat la pressió mediàtica que està exercint SERCOSA davant l’oposició de l’entitat al projecte de generació hidroelèctrica que preveu construir tres nous assuts a Garcia, Benifallet i Tortosa. ​​Sercosa va instar la PDE a fixar el seu posicionament en una votació assembleària i va retreure personalment a un dels portaveus, Manolo Tomàs, que rebutgés el projecte abans de la presentació de l’estudi ambiental. Des de la PDE lamenten que se’ls vulgui convertir en cap de turc i culpabilitzar-los si el projecte no es materialitza. Manolo Tomàs, portaveu de la PDE…

Malgrat les pressions rebudes, la PDE es manté ferma en el seu posicionament contrari a la construcció dels assuts perquè desnaturalitza” el riu i suposarà la “retenció dels pocs sediments” que porta actualment. L’entitat recorda que el projecte de la Via Blava de l’Ebre de SERCOSA no compta amb el consens del territori però que tot i així SERCOSA posa el focus en l’entitat antitransvasista i en alguns dels seus portaveus. Joan Antoni Panisello….

La PDE ha anunciat que els assuts i les hidroelèctriques de Sercosa seran un dels punts de debat de la propera assemblea general de l’entitat, al maig.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha denunciat la pressió mediàtica que està exercint SERCOSA davant l’oposició de l’entitat al projecte de generació hidroelèctrica que preveu construir tres nous assuts a Garcia, Benifallet i Tortosa. ​​Sercosa va instar la PDE a fixar el seu posicionament en una votació assembleària i va retreure personalment a un dels portaveus, Manolo Tomàs, que rebutgés el projecte abans de la presentació de l’estudi ambiental. Des de la PDE lamenten que se’ls vulgui convertir en cap de turc i culpabilitzar-los si el projecte no es materialitza. Manolo Tomàs, portaveu de la PDE…

Malgrat les pressions rebudes, la PDE es manté ferma en el seu posicionament contrari a la construcció dels assuts perquè desnaturalitza” el riu i suposarà la “retenció dels pocs sediments” que porta actualment. L’entitat recorda que el projecte de la Via Blava de l’Ebre de SERCOSA no compta amb el consens del territori però que tot i així SERCOSA posa el focus en l’entitat antitransvasista i en alguns dels seus portaveus. Joan Antoni Panisello….

La PDE ha anunciat que els assuts i les hidroelèctriques de Sercosa seran un dels punts de debat de la propera assemblea general de l’entitat, al maig.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST