Acció Climàtica atorga més de 2,4 MEUR per fomentar les cooperatives d’oli de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 17 de febrer de 2022

El sector cooperatiu de l’oli de les Terres de l’Ebre ha rebut 2,4 milions d’euros d’ajuts del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Es tracta de la convocatòria 2021 per millorar la competitivitat de les cooperatives i altres entitats agràries mitjançant la concentració i cooperació com a incentiu. Amb l’ajut es poden millorar els processos productius i de transformació, la capacitat comercial i la projecció de marca. El secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, que visitava ahir a Tortosa una de les cooperatives que han rebut aquests ajuts, l’empresa Olivate, i ha explicat que aquests ajuts contribuiran a millorar la competitivitat de les cooperatives i a estructurar el territori…

Carmel Mòdul va participar en una jornada per donar eines per fomentar la competitivitat i sobre el finançament de l’Institut Català de Finances. Dues entitats cooperatives ebrenques que han rebut ajuts, Biosansa i Olivite Export, van explicar també la seva experiència empresarial d’intercooperació i els seus projectes de desenvolupament.

La resta d’ajuts, fins a arribar als 2.658.290 euros han anat als sectors de la fruita dolça i l’arròs. El Departament ha concedit 4 MEUR a tot Catalunya, per tant, més de la meitat s’han destinat a cooperatives i altres entitats associatives agràries ebrenques.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El sector cooperatiu de l’oli de les Terres de l’Ebre ha rebut 2,4 milions d’euros d’ajuts del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Es tracta de la convocatòria 2021 per millorar la competitivitat de les cooperatives i altres entitats agràries mitjançant la concentració i cooperació com a incentiu. Amb l’ajut es poden millorar els processos productius i de transformació, la capacitat comercial i la projecció de marca. El secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, que visitava ahir a Tortosa una de les cooperatives que han rebut aquests ajuts, l’empresa Olivate, i ha explicat que aquests ajuts contribuiran a millorar la competitivitat de les cooperatives i a estructurar el territori…

Carmel Mòdul va participar en una jornada per donar eines per fomentar la competitivitat i sobre el finançament de l’Institut Català de Finances. Dues entitats cooperatives ebrenques que han rebut ajuts, Biosansa i Olivite Export, van explicar també la seva experiència empresarial d’intercooperació i els seus projectes de desenvolupament.

La resta d’ajuts, fins a arribar als 2.658.290 euros han anat als sectors de la fruita dolça i l’arròs. El Departament ha concedit 4 MEUR a tot Catalunya, per tant, més de la meitat s’han destinat a cooperatives i altres entitats associatives agràries ebrenques.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST