Unes 300 persones es manifesten a Tortosa per l’1 de Maig reclamant l’increment de sous

Escrit per el 3 de maig de 2022

Després de dos anys la manifestació de l’1 de maig va tornar a sortir al carrer i amb ella les reivindicacions. El lema que encapçalava la marxa, que va sortir des de la plaça del Carrilet de Tortosa, exigia contenir preus i apujar salaris per acabar amb les desigualtats.

Hi van participar unes 300 persones entre sindicats, plataformes socials i treballadors/es. Precisament un dels col·lectius més nombrosos va ser el format pels treballadors i treballadores de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Reclamen el cobrament de les DPO, els complements variables per objectiu de 2021 que han cobrat altres centres durant la pandèmia i que ells no han percebut. La representant dels treballadors de l’Hospital de la Santa Creu, Carme Martí, va remarcar que se senten maltractats per l’administració després treballar al límit durant la pandèmia.

El balanç que van fer els sindicats és molt positiu, ja que van treure un altre cop la força als carrers en una manifestació unitària entre els sindicats majoritaris, els d’educació i sanitat per lluitar contra les desigualtats i amb un enemic comú. Així ho expliquen David Queralt, representant d’USOC, i Valentí Marín secretari general d’UGT a l’Ebre.

Durant la jornada reivindicativa els sindicats d’UGT i CCO també van anunciar que presentaran una moció a l’ajuntament de Tortosa per demanar que es posi el nom d’un carrer o una plaça a la figura de Rafel Vidiella.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Després de dos anys la manifestació de l’1 de maig va tornar a sortir al carrer i amb ella les reivindicacions. El lema que encapçalava la marxa, que va sortir des de la plaça del Carrilet de Tortosa, exigia contenir preus i apujar salaris per acabar amb les desigualtats.

Hi van participar unes 300 persones entre sindicats, plataformes socials i treballadors/es. Precisament un dels col·lectius més nombrosos va ser el format pels treballadors i treballadores de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Reclamen el cobrament de les DPO, els complements variables per objectiu de 2021 que han cobrat altres centres durant la pandèmia i que ells no han percebut. La representant dels treballadors de l’Hospital de la Santa Creu, Carme Martí, va remarcar que se senten maltractats per l’administració després treballar al límit durant la pandèmia.

El balanç que van fer els sindicats és molt positiu, ja que van treure un altre cop la força als carrers en una manifestació unitària entre els sindicats majoritaris, els d’educació i sanitat per lluitar contra les desigualtats i amb un enemic comú. Així ho expliquen David Queralt, representant d’USOC, i Valentí Marín secretari general d’UGT a l’Ebre.

Durant la jornada reivindicativa els sindicats d’UGT i CCO també van anunciar que presentaran una moció a l’ajuntament de Tortosa per demanar que es posi el nom d’un carrer o una plaça a la figura de Rafel Vidiella.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST