Els Mossos d’Esquadra detenen un metge a Tortosa per gravar un pacient mentre li feia la revisió mèdica.

Escrit per el 16 de juny de 2022

Els Mossos d’Esquadra han detingut un metge, de 61anys en un centre mèdic de  Tortosa per gravar un pacient mentre li feia la revisió mèdica. El detingut va aprofitar l’exploració a la víctima per enregistrar amb el mòbil els seus genitals. 

Els fets van ocórrer durant el matí de divendres passat,  quan els agents van ser requerits per adreçar-se a un consultori mèdic de Tortosa donat que un pacient havia sorprès el metge gravant-li els genitals amb un telèfon mòbil.

La víctima va explicar que havia anat al consultori per passar una revisió mèdica d’empresa, juntament amb altres companys de feina. Durant el transcurs de l’exploració, es va adonar que el metge li realitzava tocaments en la zona genital i tenia el seu terminal mòbil amb la càmera en funcionament enfocant-li les seves parts íntimes.

Davant aquests fets, es va iniciar una discussió entre metge i pacient, i aquest últim va agafar el telèfon mòbil al facultatiu per a posteriorment lliurar-lo als mossos.

Els agents van detenir el metge de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i descobriment i revelació de secrets.

La investigació continua oberta pendent del buidatge dels dispositius electrònics de l’arrestat. Se li han intervingut dos telèfons mòbils i un ordinador per comprovar si altres pacients també han estat víctimes d’aquesta pràctica.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent quan així sigui requerit.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els Mossos d’Esquadra han detingut un metge, de 61anys en un centre mèdic de  Tortosa per gravar un pacient mentre li feia la revisió mèdica. El detingut va aprofitar l’exploració a la víctima per enregistrar amb el mòbil els seus genitals. 

Els fets van ocórrer durant el matí de divendres passat,  quan els agents van ser requerits per adreçar-se a un consultori mèdic de Tortosa donat que un pacient havia sorprès el metge gravant-li els genitals amb un telèfon mòbil.

La víctima va explicar que havia anat al consultori per passar una revisió mèdica d’empresa, juntament amb altres companys de feina. Durant el transcurs de l’exploració, es va adonar que el metge li realitzava tocaments en la zona genital i tenia el seu terminal mòbil amb la càmera en funcionament enfocant-li les seves parts íntimes.

Davant aquests fets, es va iniciar una discussió entre metge i pacient, i aquest últim va agafar el telèfon mòbil al facultatiu per a posteriorment lliurar-lo als mossos.

Els agents van detenir el metge de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i descobriment i revelació de secrets.

La investigació continua oberta pendent del buidatge dels dispositius electrònics de l’arrestat. Se li han intervingut dos telèfons mòbils i un ordinador per comprovar si altres pacients també han estat víctimes d’aquesta pràctica.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent quan així sigui requerit.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST