Torna Festast, l’aparador gastronòmic de Tortosa

Escrit per el 20 d'octubre de 2022

L’empresari agrari i ramader i exconseller d’agricultura, Jordi Ciuraneta inaugura aquest divendres a les 18.30h,  la setena edició de Festast a Tortosa, que es podrà visitar fins el dimarts 25 d’octubre al pavelló firal de Remolins. La Fira alimentària torna després de tres anys, amb més espais, expositors i demostracions culinàries.  Els ‘showcooking’ i les experiències gastronòmiques esdevindran el punt central amb xefs d’estrella Michelin del territori, com Fran López, Jeroni Castell, Vicent Guimerà o Rafelo Múria i d’altres més mediàtics com la calera Gessamí Caramés i professionals premiats com Mariona Roda, millor cuina jove 2019; Oriol Balagué, millor xef pastisser de l’Acadèmia internacional de gastronomia i d’altres reconeguts a nivell nacional com Robert Garrigosa o Pep Moreno

Festast comptarà amb  amb quatre zones diferenciades: una la destinada als ‘showcooking’, un espai de maridatge amb vins DO Terra Alta, un altre de degustació i exposició de productes amb més d’una vuitantena de marques.  També es recupera l’espai del mercat de Tortosa i s’incorpora una zona d’ambientació per degustar els tastos amb actuacions musicals. El tinent d’alcalde de Fires, Sisco Pepió destaca que el Festast ha d’esdevenir una experiència per als sentits…

El responsable de Fira Tortosa destaca alguna de les 35 activitats que es trobaran a Festast, des d’un espectacle amb la tonyina roja de protagonista, fins a un taller de xocolate o el túnel del vi…

L’entrada al recinte és gratuïta, mentre que el preu dels tastos oscil·larà entre 2 i 6 euros. Els tiquets es podran adquirir presencialment al pavelló o bé prèviament, mitjançant l’APP que s’ha creat expressament per FESTAST.

El certamen estarà obert a tota la ciutadania i també tindrà jornades reservades per a professionals del sector diumenge 23 i dilluns 24, agrupades en el marc de Gastroebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’empresari agrari i ramader i exconseller d’agricultura, Jordi Ciuraneta inaugura aquest divendres a les 18.30h,  la setena edició de Festast a Tortosa, que es podrà visitar fins el dimarts 25 d’octubre al pavelló firal de Remolins. La Fira alimentària torna després de tres anys, amb més espais, expositors i demostracions culinàries.  Els ‘showcooking’ i les experiències gastronòmiques esdevindran el punt central amb xefs d’estrella Michelin del territori, com Fran López, Jeroni Castell, Vicent Guimerà o Rafelo Múria i d’altres més mediàtics com la calera Gessamí Caramés i professionals premiats com Mariona Roda, millor cuina jove 2019; Oriol Balagué, millor xef pastisser de l’Acadèmia internacional de gastronomia i d’altres reconeguts a nivell nacional com Robert Garrigosa o Pep Moreno

Festast comptarà amb  amb quatre zones diferenciades: una la destinada als ‘showcooking’, un espai de maridatge amb vins DO Terra Alta, un altre de degustació i exposició de productes amb més d’una vuitantena de marques.  També es recupera l’espai del mercat de Tortosa i s’incorpora una zona d’ambientació per degustar els tastos amb actuacions musicals. El tinent d’alcalde de Fires, Sisco Pepió destaca que el Festast ha d’esdevenir una experiència per als sentits…

El responsable de Fira Tortosa destaca alguna de les 35 activitats que es trobaran a Festast, des d’un espectacle amb la tonyina roja de protagonista, fins a un taller de xocolate o el túnel del vi…

L’entrada al recinte és gratuïta, mentre que el preu dels tastos oscil·larà entre 2 i 6 euros. Els tiquets es podran adquirir presencialment al pavelló o bé prèviament, mitjançant l’APP que s’ha creat expressament per FESTAST.

El certamen estarà obert a tota la ciutadania i també tindrà jornades reservades per a professionals del sector diumenge 23 i dilluns 24, agrupades en el marc de Gastroebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST