La Generalitat destina 10 milions d’euros per a transformar el sector agroalimentari de Catalunya

Escrit per el 16 de gener de 2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destina 10 milions d’euros per transformar el sector agroalimentari de Catalunya. El director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia ha presentat aquest divendres a Tortosa les nou línies d’ajut a què es pot acollir el sector agroalimentari. Amb aquests ajuts, el Govern català vol dotar de l’instrument necessari al sector  per articular un sistema alimentari integral, sostenible, competitiu, arrelat territorialment al país i basat en la seva diversitat. La finalitat és produir uns aliments saludables, accessibles i de qualitat, reconeguts per les persones consumidores. Aquestes línies d’ajuts formen part de l’estratègia alimentària de Catalunya aprovada el 2021 i que preveu implementar unes 300 mesures fins el 2026. Gòdia ha qualificat d’ambicioses aquestes línies d’ajuts i explica a què van destinats els recursos…

El director dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, assegura que aquestes línies d’ajut d’estratègia alimentària són molt adequades per al sector de les Terres de l’Ebre …

El departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural té previst ampliar la dotació econòmica d’aquestes línies d’ajuts en properes convocatòries.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destina 10 milions d’euros per transformar el sector agroalimentari de Catalunya. El director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia ha presentat aquest divendres a Tortosa les nou línies d’ajut a què es pot acollir el sector agroalimentari. Amb aquests ajuts, el Govern català vol dotar de l’instrument necessari al sector  per articular un sistema alimentari integral, sostenible, competitiu, arrelat territorialment al país i basat en la seva diversitat. La finalitat és produir uns aliments saludables, accessibles i de qualitat, reconeguts per les persones consumidores. Aquestes línies d’ajuts formen part de l’estratègia alimentària de Catalunya aprovada el 2021 i que preveu implementar unes 300 mesures fins el 2026. Gòdia ha qualificat d’ambicioses aquestes línies d’ajuts i explica a què van destinats els recursos…

El director dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez, assegura que aquestes línies d’ajut d’estratègia alimentària són molt adequades per al sector de les Terres de l’Ebre …

El departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural té previst ampliar la dotació econòmica d’aquestes línies d’ajuts en properes convocatòries.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST